- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш ако видиш предишния гол в стаята ти? vol.3
объркал си се нещо май![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Малее!К'во правиш тука?!![]()
![]()
![]()
~Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!~
Какво ми остава освен да гледам и да се съблеча и аз![]()
Stand Your Ground
![]()
![]()
мятам му една Adidas F50-ка тениска и айде get the fuck out of my room !
Нося само Nike и всичко останало (без Адидас)![]()
Stand Your Ground
имам 2 пуми ще ти ги дам хем ще ти ги подаряПървоначално написано от DespicableMe
![]()
Аа нещо коцеве,маратонки..така нещо да ми подхвърлиш?![]()
Stand Your Ground
Nike Shox r2 Бели искаш ли![]()
имам 4 чифта стари адидас-ки![]()
Пич, объркал си рейса.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Скачай в леглото!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Давай и на масата!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На балкона![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Не кръстосвам шпаги ;(
Ще фърла една бира и ще предложа да си викнем 2 мацки да играем на плейстейшъна.
Не съм по тройките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще играем диабло.![]()
Ще го гримирам.![]()
Ще му продупча ушите! :P![]()