.
Отговор в тема
Страница 87 от 112 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2777
    първоначално ще викам..след като се успокоя бих и дала дрехи и евентуално бих се запознала с нея хах

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Ще й покажа че от моят прозорец в стаята няма по красива гледка от колкото през нейния прозорец в нейната стая

Цитирай Първоначално написано от hAwk_eye Виж мнението
    Ще й покажа че от моят прозорец в стаята няма по красива гледка от колкото през нейния прозорец в нейната стая
    От на кои стаята гледката по-хубава не разбрах? хаха

Banned Супер фен
    Ще я изнудвам. хахахах

Ако ще ме изнудваш за пари от сега да си знаеш,че нямам хаха

Banned Супер фен
    Ами какво би ми предложила, та да не те изгоня навън сред хората, чисто гола?

Щом съм гола..едва ли имам какво да ти дам..смисъл няма къде да държа каквото и да било...така че се надявам просто да се смилиш над мен...хахах

Чоек не изнудвай хората. Аз ако те видя гол ще ти бия два шамара с крак. ... ще ти метна някаква хавлия за да се научиш да се обличаш

Banned Супер фен
    ахаххахаха няма да се изнудваме щом ще има шамари

а така, браво :Д айде сега се обличай, да не настинеш! :P

Banned Супер фен
    Няма пък. Ще си принудена да ми гледаш прекрасното телосложение, докато съм увас.

не мерси...тръгвай си

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Цитирай Първоначално написано от gl0ri_bonewa Виж мнението
    От на кои стаята гледката по-хубава не разбрах? хаха
    От твоя разбира се.Кой знае каква готина гледка имаш към Янтра и цяло Търново а аз-едни блокове насреща ми...така че вече разбра

А предния потребител ако е гол в стаята ми и влизайки ми направи такава муцка като аватара му.....хмммм пред дилема съм...

Първо ще се изкрещя, на средата на крещенето ще си затворя очите и ще му предложа да се престори, че е римлянин и няма да си искам чаршафите

Супер фен Аватара на Юлиян
    ще и направя комплимент и ще се насоча към главната част

като нинджа ще изкоча от стаята с писъци. после като ми мине ще му кажа да взима чаршафите и да излиза от къщата ми

Супер фен Аватара на Юлиян
    ще се наслаждавам на красивата глетка

Мега фен Аватара на skatew
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на fanton1
    Никакво внимание няма да му обърна.

Ще му хвърля робата на Grim Reaper и ще го почерпя със шоколадче.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Muffins Виж мнението
    ще го почерпя със шоколадче.
    Щом е така ще идвам по-често във вас

^^ Дообре ама недей винаги да идваш гол!

Erm.. ще й дам халат/дрехи квот' си избере (не знам колко ще й са удобни XL , but whatever) и ще й дам да изяде колкото иска сладко (като се почне от нутелла , кроасани , вафли , бонбони .. май и няква торта има) които нашите мъкнат всеки път като дойдат на гости,нищо ,че прекрасно знаят ,че няма кой да ги яде тея работи... че да се озове у нас гола по някъф' начин от нищото сигурно си е голям емоционален стрес пък после може и да я разпитам какво е довело до това

Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    Erm.. ще й дам халат/дрехи квот' си избере (не знам колко ще й са удобни XL , but whatever) и ще й дам да изяде колкото иска сладко (като се почне от нутелла , кроасани , вафли , бонбони .. май и няква торта има) които нашите мъкнат всеки път като дойдат на гости,нищо ,че прекрасно знаят ,че няма кой да ги яде тея работи... че да се озове у нас гола по някъф' начин от нищото сигурно си е голям емоционален стрес пък после може и да я разпитам какво е довело до това
    10++ бтв XL дрехи са супер удобни! Ти си супер мил. :3 хаха
    Такаа пък тебе ако те видя ще се зачудя защо подяволите си в стаята ми и ще те питам защо не си гол с едно кученце да компенсираш . Ще ти дам единственната си тениска XL "България на три морета " за долнище ще ти измислим нещо. Ще те черпя една вода, кафе каквото пиеш.

// Off topic, ерм.. къде останаха момичешките писъци и етц :/ "България на три морета" .. тва ще е баси яката тениска,честно даже ще искам да ти я откупя по някакъв начин сигурно ахаха.. Dat' долнище ме притеснява.. Иииииии и вода и кафе и фреш с нищо не може да сбъркаш Пък и ако се озова гол в стаята на някое момиче, което даже не съм виждал през живота си.. абе и текила, ако имаш и тва ш' пия..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си