- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш ако видиш предишния гол в стаята ти? vol.3
Да разбирам, че просто искаш да ме убиеш...
Ще ти дам да облечеш някаква тениска и къси гащи
Ще му дам дрехи на човека, след това ще го черпя нещо.
ше го питам не го е ли е срам да ми се показва в такъв вид![]()
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
не е за казване
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще го снимам.
Ще ѝ кажа, че готиния комшия е на горния етаж и е объркала апартамента![]()
ще и покажа снимките дето ми направиха в горния пост да не се чувства неудобно
останалото се чудя все още дали да го кажа
малка е ;/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ще се скрия под кревата![]()
ще изпадна в ужас
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
ми ще си лягаме
Ще му дам да се наметне с нещо.
Ако е готин го придърпвам при мене в леглото![]()