.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Обаче вие сте опасни...след всички снимки дайте критика,дайте мнение и като някой който си няма хабер от това,което вижда ахва и вие еее супер значи са ми снимките.Когато обаче някой като йоан или уаълдбой изкаже мнение -ние просто щракаме да не сме профита...Айде усещайте се малко,че са супер малоумни четките на някой потребители и като отворя да гледам кво да видя-цветенце,котенце и не знам си кви глупости.Ще търпите крити както и да ви е поднесена.Като се стараете поне си кажете "ей да бе тоя воден знак много двазни окото за какво го слагам" (повярвайте ми няма никой да ви открадне снимката).Сега знам,че все ще се намери някой след мене да се опъне,но нека някой каже,че не пуска снимки ,за да види коментарите и се моли да са добри.Гадно е като снимките не се харесат,ама имайте малко хъс бе.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    цветенце,котенце и не знам си кви глупости.Ще търпите крити както и да ви е поднесена
    Решението е повече от елементарно- като искаш качествени снимки,не е тук мястото. Сигурна съм, че знаеш къде да ги потърсиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си