- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Фотография vol.2
Уф, отчайващо е. Престанете с това "Ама вие искате само да ви хвалят, за да си казвате колко са ви яки снимките!" Аз пък съм наясно, че на тоя етап не са ми "яки" снимките, ама ми се ще един ден да станат.
Какво ще рече снимка със замисъл? Идеята на снимките не е ли да чувстваш нещо, когато ги видиш? Да ти носят емоция или да са нещо, което на теб ти харесва как би изглеждало и би си го сложил, да речем, за десктоп, щото ти е приятно да го гледаш? Може би снимка на цвете, животно, чешмичка за теб няма стойност, а за друг има? Защо пък цветя или животни да са глупости? Моля? Че в колко други неща може да се открие такава нежност и свежест, както в едно цъфнало цвете? И колко други същества могат да те накарат да се усмихнеш? Леле, задълбочавайки се във фотографията ви тресва някаква вманиаченост, в която решавате, че трябва да сте мега професионалисти и всички простички неща са ви под нивото.
Бтв, ако ви е успокоение, хора, в повечето фотографски форуми е така. Вчера нещо се заговорихме с най-добрия ми приятел (който е доста добър, впрочем) и ми обясняваше как и в професионалните фотофоруми се дърлят за куп глупости. Той затова е спрял да пише от един момент нататък.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()