.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 102
    Повече от фен

Няколко въпросчета към атеистите?

Тук в тази тема бих искал да задам няколко въпроса които са доста лесни според атеистите за отговаряне.
    Тъй като атеистите имат претенции да са най-знаещи и най-умни а всички вярващи християни според атеистите и неверниците са тъпи,кухи,глупави и прости. Реших да изпитам тяхната воля.
    Та обръщам се към вас многознаещи и просветени в истината о,вие мъдри и начетени атеистични хорица бихте ли споделили с нас грешно-заблудените и измамени от християнството хора как се е зародил живота на земята (искам и подробност за зараждането)

1. След като според вас няма Бог които е създал земята за седем дни,как тогава е била създадена тя?

2. А хората след като не са създадени от Бог тогава кой ги е създал-извънземните,кармата,духов ете,таласъмите,баба ванга...........кой?

3. Как е създадена Вселената.........? И кой я е създал?

4. Как е бил създаден въздуха, водата, светлината, тъмнината, горите, цветята и цялата жива и нежива материя?

5. След като няма Бог,кой ни управлява.......? Извънземните ли? А тях кой ги е създал?

6. А преди Вселената какво е имало в свободното пространство?

7. След като разни атеисти ни увещават че светът ще свърши през 2012 г. защо не е свършил още когато са ни уверявали че това ще стане през 1111 г, 1212 г, 1345 год, 1467 год, 1789 год, 1890 год, 1990 год. и много други години?

8. След като вярвате в баба яга, извънземните, таласъмите, духовете, вампирите, феите, самодивите и др. митични същества,защо не вярвате в Бог?

9. Защо когато спорите с християните си противоречите по много въпроси? Нима не можете да формулирате правилно тезите си?

10. Ако се окаже че грешите и наистина има Бог, ще повярвате ли или ще продължавате да твърдите обратното дори когато вече не сте прави?

11. Ами ако Бог помогне на някой атеист да влезне в правият път и атеистът стане по добър човек от преди ще го упреквате ли че е поел по пътя на Бог и е станал християнин? Ще го вините ли за доброто?

12. На какви фундаменти се крепи вашата вяра че няма Бог,имате ли убедителни доказателства че наистина няма Бог? И къде са те?

13. Как ще си обясните стотиците хиляди случай на излекувани от нелечими болести хора?

14. След като не вярвате в Бог,защо тогава ВЯРВАТЕ в несъществуващи неща?
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Мега фен Аватара на ZipFail
    Не,не.

Кога ще те баннат тебе, не се умори да тролиш ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Не,не.

Кога ще те баннат тебе, не се умори да тролиш ?
    Когато някой атеист ми предостави убедителни доказателства че не съществува Бог съм готов да се предам. Чакам аргументите?
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna

Re: Няколко въпросчета към атеистите?

Цитирай Първоначално написано от commando1
    1. След като според вас няма Бог които е създал земята за седем дни,как тогава е била създадена тя?

Ами в галактиките имаше едни неща... Как се казваха... А да, прах и газове, от тях се получава планетата. Стивън Хокинг much ?

2. А хората след като не са създадени от Бог тогава кой ги е създал-извънземните,кармата,духов ете,таласъмите,баба ванга...........кой?

Еволюция примерно ?

Големия взрив....

4. Как е бил създаден въздуха, водата, светлината, тъмнината, горите, цветята и цялата жива и нежива материя?

След Големия взрив са започнали да се образуват неутрони, протони и електрони. От тях атоми, вещества и после всичките неща, които изброи.

5. След като няма Бог,кой ни управлява.......? Извънземните ли? А тях кой ги е създал?

Ти май не можеш да си управляваш сам живота, затова търсиш Бог ?

За да се получи Големия взрив, най-вероятно газовете, които са причинили взрива.

7. След като разни атеисти ни увещават че светът ще свърши през 2012 г. защо не е свършил още когато са ни уверявали че това ще стане през 1111 г, 1212 г, 1345 год, 1467 год, 1789 год, 1890 год, 1990 год. и много други години?

Тези са от атеистите, които са си просто тъпи. Нещо като теб и християните.

8. След като вярвате в баба яга, извънземните, таласъмите, духовете, вампирите, феите, самодивите и др. митични същества,защо не вярвате в Бог?

Защото вярвам само в извънземните, не в другите. Пък и като не ми се е случвало нищо, което да ме подтикне да вярвам в Бог, защо да вярвам ?

9. Защо когато спорите с християните си противоречите по много въпроси? Нима не можете да формулирате правилно тезите си?

Можем, просто ти си тъп и си вярваш на своето. Нали се сещаш, на простия човек не можеш да му обясниш защо е прост.

10. Ако се окаже че грешите и наистина има Бог, ще повярвате ли или ще продължавате да твърдите обратното дори когато вече не сте прави?

Ако се докаже и има, пак няма да му се подчинявам или нещо такова. Не позволявам на някого да ми контролира живота.

11. Ами ако Бог помогне на някой атеист да влезне в правият път и атеистът стане по добър човек от преди ще го упреквате ли че е поел по пътя на Бог и е станал християнин? Ще го вините ли за доброто?

Защо да го виня, животът си е негов, ако ще да вярва, не ме бърка.

12. На какви фундаменти се крепи вашата вяра че няма Бог,имате ли убедителни доказателства че наистина няма Бог? И къде са те?

Ебати логиката, къде са ти доказателствата, че има Бог ? Ти си ебати фейл трола.

13. Как ще си обясните стотиците хиляди случай на излекувани от нелечими болести хора?

Ще си го обясня с липсата на Бог.
    Просто тези болести съществуват, и някой се е разболял от тях. Какво толкова има ?

Като какво ? Извънземни ? "Къде са ти доказателствата, че несъществуват ?"
    Аре радвай, сега се направи на фейл трол и се заяждай ))))

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    1 по начина в учебниците за първи клас

2 това което е в учебниците за първи клас

3 това което... май започвам да се повтарям а?

4 =/=

5 ах! нещо различно. ми никой, защо ТРЯБВА да си нечия играчка?

6 олеле, пак се почва - това което е дадено в учебниците за първи клас

7 майната ти бе морук, ТОЧНО християни сега ни увещаваха за края на света перковци всякакви, спри да наричаш хора които не харесваш атеисти на общ принцип

8 а кой ти каза че ние вярваме в тях? щото аз принципно не вярвам примерно

9 пример?

10 защо ми е да твърдя че няма нещо което вече е доказано? това го правят олигофренясали фанатици главно - пр. : не е доказана еволюцията/стара земя etc.

11 da fuck????

12 ти не знаеш какво е АНТИтеист нали? баси тъпака, спори с хора чиято позиция бърка с тази на други хора

13 как ще обясниш стотиците хиляди случаи на здрави хора които са си умрели ей така? или пък стотиците николко случая на зараснали крайници?

14 примерно? спри да ме/ни обвиняваш в нещо без да се обосноваваш!!!!

със същия успех мога да те питам "защо християните лапат пишки и си ебът децата всеки ден бе мой?" а по-правилно би било да го подрепя със статистика която показва (да, има такава) и тогава да те питам

не бъди задник
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

а РаЗумЕн няма да е лошо да барнеш уикито за малко между другото

газове са създали гоуем взрив? лол

тука фейлна жестоко......до колкото си спомням,последното 'увещение' за края на света беше тая година на 21 май от някой си радио евангелист,така че атеистите са далеч от виновни

Тук има и друго тълкуване,че не са буквално 7 дена а 7 ери,т.е не става въпрос за 168 часов период от време...

Повече от фен Аватара на dark_angel3

Цитирай Първоначално написано от playy

тука фейлна жестоко......до колкото си спомням,последното 'увещение' за края на света беше тая година на 21 май от някой си радио евангелист,така че атеистите са далеч от виновни

Тук има и друго тълкуване,че не са буквално 7 дена а 7 ери,т.е не става въпрос за 168 часов период от време...
    Зад всеки '' край на света'' стои един такъв вярващ :Д и до сега нито един не е познал, защо ли :Д

Повече от фен
    И пак избягвате упорите въпроса ми къде са ви аргументите и доказателстава за несъществуването на Бог? Защо не докажете че Бог не съществува? Май не можете а?

Нелогично и направо смешно е да се твърди че Вселената е създадена от някакви газове носещи се в пространството!!! Това си е направо глупаво твърдение. Второто още по-глупаво и смешно твърдение е това на ония глупак и олигофрен дарвин чиито бълнувания твърдят че човекът е произлязъл от маймуната. Това е още по-смешно обяснение за произхода на човека.Всъщност цялата "научна философия" основана на базата на атеизма и нихилизма е безсмислена,нелогична и глупава. Атеистите не могат да измсилят качествена и свястна теория свързана с тези въпроси и увъртат до посиняване повтаряните обичайни глупости.

Повече от фен
    Тъпотията и неграмотността на тия атеисти ме учудва. Ебахти тъпаците дето сте честно,виждал съм всякакви идиоти но такива които не могат да обяснят на каква основа лежи атеизма им са много зле психически. Слава Богу че не съм някой тъп и прост атеист

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Прав си много са зле атеистите. Аз вярвам в таласъмите, защото в една книга пишеше, че съществуват... докажи ми, че не съществуват!

алоуу,Командец,къде ти изчезна морала и етиката?!?!''Прости,тъпи.олиг офрени",какви са тези думи?

1.Ти изповядваш тука да сме смирени,а ти самия не си такъв.

2.Както има прости атеисти,така има и прости християни,така че който не споделя твоите виждания и светоглед,далеч не означава че е прост,тъп,неграмотен,кухог ав и т.н.

3.Аз не съм казал,че няма Бог.Има Бог и не виждам за какво да те оборвам,щото няма да спечеля нищо от цялата работа...

И пак избягвате упорите въпроса ми къде са ви аргументите и доказателстава за несъществуването на Бог? Защо не докажете че Бог не съществува? Май не можете а?
    аз съм Атеист не АНТИтеист баси тъпака малоумен си

Нелогично и направо смешно е да се твърди че Вселената е създадена от някакви газове носещи се в пространството!!! Това си е направо глупаво твърдение. Второто още по-глупаво и смешно твърдение е това на ония глупак и олигофрен дарвин чиито бълнувания твърдят че човекът е произлязъл от маймуната. Това е още по-смешно обяснение за произхода на човека.Всъщност цялата "научна философия" основана на базата на атеизма и нихилизма е безсмислена,нелогична и глупава. Атеистите не могат да измсилят качествена и свястна теория свързана с тези въпроси и увъртат до посиняване повтаряните обичайни глупости.
    дори не знаеш какво е нихилизъм нали? като не ти харесва науката бегай у гората!

лапе с лапе, норман борлауг eдин милиард хора е спасил с тая еволюция глупава, ваксините още повече

отностно долният ти пост пък просто думи нямам - да ти вадя ли цитати отностно ругаенето или ти стига толква анално изнасилване от темата за злото?

... ама и аз съм един тъпак да си играя с тролове
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city

ama ti si edna maimuna da ti kaja ....
    dobre be ... ti ne wijdash li shodstwata mejdu maimunite i choweka a ??? kioraw li si kuw si ??

te imat po golqm cherep ,,,, imat sushtite ruce kato nas s 5 prusta , pochti sushtoto teloslojenie ,,, samo deto krakata ni sa izmenili ...

Gledai malko animal planet tam za maimuni ... i wse 2 snimki .. 1 na chowek i 1 na maimuna i gledai ....

ama mai mejdu Tvoq gospod i nas nqma priliki nali ?? shtooto toi e nakude si tam w maika si putkata i ne se poqwiwa nikude i nqma negovi snimki ... a puk nie xorata sme tuk !!!

abeti fake trolla si chesno ....

Повече от фен
    Ако някой от този форум е произлязъл от маймуните или има роднински връзки с маймуни нека да си каже няма да му се подиграваме.........много.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MilanowPz

ama ti si edna maimuna da ti kaja ....
    dobre be ... ti ne wijdash li shodstwata mejdu maimunite i choweka a ??? kioraw li si kuw si ??

te imat po golqm cherep ,,,, imat sushtite ruce kato nas s 5 prusta , pochti sushtoto teloslojenie ,,, samo deto krakata ni sa izmenili ...

Gledai malko animal planet tam za maimuni ... i wse 2 snimki .. 1 na chowek i 1 na maimuna i gledai ....

ama mai mejdu Tvoq gospod i nas nqma priliki nali ?? shtooto toi e nakude si tam w maika si p****ta i ne se poqwiwa nikude i nqma negovi snimki ... a puk nie xorata sme tuk !!!

abeti fake trolla si chesno ....

Ти кога разбра че имаш общ род с маймуните,ходиш ли на гости при роднините си в джунглата. Предполагам чичо ти или леля ти са те научили да скачаш от клон на клон. Ами гледал съм анимал планет и да ти кажа доста твои роднини в зоопарковете съм видял. Предполагам си горд с маймунските си корени. Я кажи как скачаш от клон на клон?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от playy
    алоуу,Командец,къде ти изчезна морала и етиката?!?!''Прости,тъпи.олиг офрени",какви са тези думи?

1.Ти изповядваш тука да сме смирени,а ти самия не си такъв.

2.Както има прости атеисти,така има и прости християни,така че който не споделя твоите виждания и светоглед,далеч не означава че е прост,тъп,неграмотен,кухог ав и т.н.

3.Аз не съм казал,че няма Бог.Има Бог и не виждам за какво да те оборвам,щото няма да спечеля нищо от цялата работа...
    В общи линии съм много смирен даже прекалено смирен,но колкото повече смирен съм толкова повече вие обиждате и ругаете и после когато някой ви нарече идиот и изписвате хиляда коментара с обидни квалификации и се сърдите когато някой ви е нарекъл идиот а вие иначе се радвате когато обиждате. Вие обиждате като селяндури,пък после твърдите че ние сме ви обиждали без да сме казали и една ругатня в интерес на истината. Е няма да стане на вашата,ние вярващите да си мълчим а вие да кълнете,обиждате и псувате като каруцари. Лъсна ви лицемерието и двойният стандарт,показахте че не уважавате никого най-вече себе си. Ако си мислите че с псувни и обиди ще надвиете в споровете си да ви кажа нищо няма да постигнете. И къде са ви аргументите в подкрепа на теориите ви. Чакам?

Кои са тези 'Вие',бе сладур?Казах ти 15 хиляди пъти,че не съм атеист,но ти си знаеш твоята Както и да е...от цялата тема ти най-много обиди изсипа,а това не е мирянско!Ако целта ти е да просветиш хората във форума,поне бъди примерен.Вярно е,че и другите те обиждат,но ти би трябвало да отвръщаш с прошка,колкото и да ти се иска да ги сад-фейснеш.

Мега фен Аватара на NomNomNom

Добрем , хайде да паднем на нивото на командото да видим дали ще има смисъл. То няма да има, ама ми е скучно някакво .

1. След като според вас няма Бог които е създал земята за седем дни,как тогава е била създадена тя?Човек , черни дупки, сблъсъци между небесни тела, етц. Планети се получават по най-разнообразни начини. Пък и не я е създал за 7 дни , много е глупаво и повърхностно да мислиш в дни и да тълкуваш дословно, имало се е в предвид, че на 7 етапа се е получила земята такава, каквато е днес.

Ам, защо да е бог, може да са розовите слонове ? В смисъл, сериозно ли ;д

Розовите слонове. Защото в библията не пише за друго , освен за нашата слънчева система . Харесва ми варианта, където си е съществувала винаги вселената . Нямаш доказателства за бог, както нямаме за нищо . Но на фона на другите хипотези, бог, като процент на вероятност губи.

Ам, губят ти се нещо физиката, химията, биологията, математиката , от този въпрос личи, че си необразован.

Управляват ни масоните, тежките мафиоти с дебели вратове и т.н. Примерно. На бог принципите му куцат.

Питай бог, нали той всичко е направил.

Не само атеисти, какви ли не хора , с различни религии

Защото за част от тях има доказателства. Конкретно за извънземните.

Ти си противоречиш.

За когото и да е било няма да си пратя мнението по дяволите, ако ще 50 бога да има . Не одобрявам политиката им, нито противоречивите им "закони". Да си гледат работата, по-готина съм от тях, лолз.

Значи, щом говориш за добро и лошо, вече съжалявам, че изобщо си изгубих времето

Ми да , не съм го виждала . А ти виждал ли си го ?

Силата на мисълта, силната воля, хората като цяло имат закърняла опция да регенерират, как обясняваш йогите по света, които стоят без храна с месеци и са живи , или енергийните лечители и т.н.

Вярвам в това, което съм видяла с очите си , усетила с кожата си и подсъзнанието си .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Добрем , хайде да паднем на нивото на командото да видим дали ще има смисъл. То няма да има, ама ми е скучно някакво .

1. След като според вас няма Бог които е създал земята за седем дни,как тогава е била създадена тя?Човек , черни дупки, сблъсъци между небесни тела, етц. Планети се получават по най-разнообразни начини. Пък и не я е създал за 7 дни , много е глупаво и повърхностно да мислиш в дни и да тълкуваш дословно, имало се е в предвид, че на 7 етапа се е получила земята такава, каквато е днес.

Ам, защо да е бог, може да са розовите слонове ? В смисъл, сериозно ли ;д

Розовите слонове. Защото в библията не пише за друго , освен за нашата слънчева система . Харесва ми варианта, където си е съществувала винаги вселената . Нямаш доказателства за бог, както нямаме за нищо . Но на фона на другите хипотези, бог, като процент на вероятност губи.

Ам, губят ти се нещо физиката, химията, биологията, математиката , от този въпрос личи, че си необразован.

Управляват ни масоните, тежките мафиоти с дебели вратове и т.н. Примерно. На бог принципите му куцат.

Питай бог, нали той всичко е направил.

Не само атеисти, какви ли не хора , с различни религии

Защото за част от тях има доказателства. Конкретно за извънземните.

Ти си противоречиш.

За когото и да е било няма да си пратя мнението по дяволите, ако ще 50 бога да има . Не одобрявам политиката им, нито противоречивите им "закони". Да си гледат работата, по-готина съм от тях, лолз.

Значи, щом говориш за добро и лошо, вече съжалявам, че изобщо си изгубих времето

Ми да , не съм го виждала . А ти виждал ли си го ?

Силата на мисълта, силната воля, хората като цяло имат закърняла опция да регенерират, как обясняваш йогите по света, които стоят без храна с месеци и са живи , или енергийните лечители и т.н.

Вярвам в това, което съм видяла с очите си , усетила с кожата си и подсъзнанието си .
    Това твоето не е никакво обяснение. Просто избягваш въпросите ми.

Ти също нямаш отговори.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    commando1 Ти твърдиш, че има Бог и мислиш, че трябва ние да ти докажем, че няма. Аз например ще ти кажа, че света се управлява от един невидим-розов еднорог. Докажи ми, че невидимият-розов еднорог не съществува и не управляла света, и аз ще ти докажа, че твоят бог не същестува. Ти си пръв.
    А колко до въпросите ти - Малоумно написани и елементарни.

True story.

Ако може да се придържаме към версията със слоновете, повече ми харесва.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на ScarlettS
    И аз го пробвах това, само че с таласъмите..

Повече от фен
    Таласъмите са от Сатаната както и хората които се интересуват от таласъми а не от Бог също са от Сатаната. Това води до морално и битово разложение. БОГ Е ВСЕМОГЪЩ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си