.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от npp
    истината е че истинският Господ Бог вече ме спаси, и то неведнъж, но хиляди пъти подред, ако не беше Той, сега вече да са ме погребали хиляди пъти, но дори след като неведнъж умирах, Той ме възкресяваше, така че, имам доста основателни причини да му вярвам, защото хиляди пъти бях преследван от цялата армия на сатана, но Господ Бог ме оттърва, не веднъж бях поразяван с най-колосална/екстремална сила от сатана и неговото царство, но Господ Бог ме избавяше, дявола и войската му ме поразяваха с мощен огън, така щото тялото ми можеше да стане на пепел, но Господ Бог ме спаси, бях преследван от въоръжени с огнестрелни оръжия хора, които се прицелваха в мен, като някои дори стреляха по мен, но Господ Бог ме опазваше непокътнат, на няколко пъти умирах, но Господ Бог ме възкресяваше, има и още хиляди други такива свидетелства, но нека да не пълня темата с твърде много текст
    Я дай по-подробно...?
    Затворник ли си?
    В локомотив ли си работил?
    Бот ли си?
    Трябваше ли да се смея? или плача?

Ааааа и защо бог ни зарязва 5-6 хиляди години? как може да си позволи такива своеволия? как може да остави посевите си без надзор? то това би била една доста негрижовна детегледачка!

п.п. Да се заям с автора, че няма какво да правя - прошката била чуство? Апатията не е ли отношение...?
    Im back...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от npp
    истината е че истинският Господ Бог вече ме спаси, и то неведнъж, но хиляди пъти подред, ако не беше Той, сега вече да са ме погребали хиляди пъти, но дори след като неведнъж умирах, Той ме възкресяваше, така че, имам доста основателни причини да му вярвам, защото хиляди пъти бях преследван от цялата армия на сатана, но Господ Бог ме оттърва, не веднъж бях поразяван с най-колосална/екстремална сила от сатана и неговото царство, но Господ Бог ме избавяше, дявола и войската му ме поразяваха с мощен огън, така щото тялото ми можеше да стане на пепел, но Господ Бог ме спаси, бях преследван от въоръжени с огнестрелни оръжия хора, които се прицелваха в мен, като някои дори стреляха по мен, но Господ Бог ме опазваше непокътнат, на няколко пъти умирах, но Господ Бог ме възкресяваше, има и още хиляди други такива свидетелства, но нека да не пълня темата с твърде много текст
    И всичко това в кой точно CS Respawn Server ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си