- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фитовал за красива коса и здрави нокти?
Някой от вас случайно да е ползвал таблетките Фитовал за коса и нокти и да е доволен от резултата? Аз ги пия от 3 дни, но не ползвам шампоана Фитовал+, макар че било препоръчително да се мие косата с него. Моята по принцип е мазна, цъфти доста и си подстригвам връхчетата 1-2 пъти на месец и се чудя дали хапчетата ще ми помогнат да ми расте по-бързо косата..
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
Благодаря за информацията.
Но таблетките стават за по-бърз растеж, нали?
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
Аз съм използвала шампоан Fitoval - мъжката серия, понеже е по - интензивен. Спира косопада, подхранва косата и подсилва растежа. Косата ми е много дълга, пускала съм снимки. Шампоана е страхотен. Постоянно го използвам, но правя почивки от по месец - два, защото свиква косата.
Препоръчвам го!!!!!
Напротив... И за двете е. Прочети внимателно листовката. Аз лично имам и ефект.Първоначално написано от BooNBooN4eToo
Шампоана е и за двете, и за растеж, и за косопад.
Таблетките също са за растеж.
Хубави са, ползвала съм ги - имаше ефект.
Препоръчвам.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ползвала съм и шампоана за косопад и таблетките. Косата наистина спря да ми пада, но таблетките не знам дали бяха за растеж, според мен са някакъв вид витамини или нещо подобно. Ако ги пиеш редовно и ползваш шампоана ще има ефект.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Извинявам сеПървоначално написано от kitten8m
![]()
Явно пак съм в грешка
![]()
![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!!! :P![]()
Няма нищо, случва сеПървоначално написано от BooNBooN4eToo
![]()
Ползвала съм таблетките преди доста време и още кутията е наполовина пълна. Не знам защо се отказах, може би не съм видяла ефект.
Няма как да има ефект докато не направи един цяал курс. Фитовал е страхотен продукт, но първият ефект се забелязва след 2 месеца упорито ползване.Първоначално написано от Immortalbeloved
майка ми ползва Fitoval от 1 година помага само за ноктите преди бяха чупливи и не можеше да си поддържа маникюра, знам че няма нищо общо но и аз за косата съм ползвала Fitoval не ми помогнасамо ТРИВИТАМИНОЛ-a ми оправи работата
![]()
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..