.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Как си казвала "с" ? :Д
    Аз когато се запознавам с някой нов, го забелязват, но свикват доста бързо. Повечето, които го коментират, казват, че е сладко. Тея, които ги дразни, явно не смеят да ми го кажат
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Еми някво такова.. фъфлещо звучеше Но се бях усетила от къде идва проблемът де- когато трябваше да изговарям буквата, си измествах езика почти пред зъбите :Д

Премести се в Англия ;д не знам точно къде имаха такъв акцент
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Ама аз си го оправих. И добре че беше навреме, докато бях 6-7 клас
    Иначе като по- малка всъщност исках да не мога да казвам "р", харесваше ми. А сега е точно обратното ;д

Аз пък искам френско Р, но моето е по-скоро английско. Нейсе :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на BamBamBo
    И аз не мога да казвам "Р" и , ако на теб самата не ти пречи не виждам нищо лошо да не можеш да го изговаряш.Освен,ако наистина не си се насочила към журналистика или нещо от този тип.
    Като малка ходех на логопед,но щеше да ме научи да го казвам едно "ръкащо" дето супер много ме дразни и се отказах.Сега не ми пречи,който му пречи да не ме слуша.
    Не е страшно,подпира ти езика с едни клечици с някакво топченце отдолу и те кара да говориш.Един вид при нас "не можещите" го има проблема на мързеливият език,не си го слагаме на небцето,когато казваме "Р",а мястото му е там.

RevолюциЯ Z
    Guest
    Аз също не мога да казвам р...Някои ми се подиграват и е ужасно...МНОГО ИСКАМ ДА КАЗВАМ Р...Лошото е, че другата година ще уча френски!!!

Аз също не можех да казвам "Р".Помня че в първи клас имахме логопед в училище, но не ми помогна.Един ден просто докато си пеех една песен го казах правилно и аз незнам как стана и от тогава мога да казвам "Р".

BrightSun
    Guest
    Да ходиш на логопед няма нищо страшно! Ако си харесваш как говориш ок, но ако се притесняваш или пък ти се подиграват (супер тъпо според мене, ама явно се случва) - няма защо да не го оправиш. Не боли

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз не мога да казвам Р, но не ме вълнува особено много. Повечето хора го намират за сладко, а и не мисля, че би ми създало проблеми за в бъдеще.

Хора вие сте мега зле. Момичето ви пита за упражнения как да си оправи р-то и получи сиг 100 мнения, в които писахте за всичко др само не и за упражнения за това "р". Само един човек се изказа по темата..

на мен пък ми е супер чаровно да слушам някой който не може да казва 'р' :3

Обожавам хора, които не могат да казват ''р'' супер сладкото е ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си