- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
добре за днес ок
ама изказвам си мнението по не особено добър начин но е относително правилно а това според мен е по-важно
просто не мога да се стърпя като видя очевиден дефект във принципите на разни хора и това не е лично точно към карамела а принципно ти отговарям на въпроса
искам да си призная нещо
имам непоносимост и фобия към кифли
и не, никоя кифла не ме е счупвала, просто тая фобия сам съм си я изградил и не мога да я излекувам тъй с лека ръка
ако не обръщаш внимание на кифленските и действия
ще видиш, че е много свестно момиче
карамелке, верно имаше много кифленски сники, братленце
не го отричай, приеми го <3
не знам какво против кифлите имате.
страшни кифлички правя с нутела, после просто трябва да седите +1 час във фитнеса
На мен също ми идва малко в повече майка на дете (ако наистина е родила и не лъже, какво писа в темите) да се снима в такива пози. А и да не беше майка - пак, това е унизителна поза за една дама, която иска да стане жена, стилна и с класа. Другите момичета в темата тук не се снимат така. За да има класа една дама не трябва да показва тялото си по този начин, тя пак може, като Ewok например, но да не го прави показно, да не го навира в очите на другите. Олеква. А татусите, няма да ги коментирам, мразя татуси и хора, които си ги правят, по селско 'украшение' за мен няма от това. Все забравят, че някога ще остареят и това остава на кожата им завинаги.
Да е жива и здрава, ама като и дойде акъла... не знам.
А и за дете е още малка. Пише по детските форуми и се снима така.
Ама природа...
Всеки може да изреди куп лъжи в интернет пространството,не вярвам майка на дете да виси постоянно в сайтове нима интернета е по-важен от едно дете?! То и аз мога да кажа майка съм на 3 деца,имам милионер съпруг,имам 3 коли,имам 5 луксозни апартамента,но дали е така само аз знам.Не искам да обиждам никого но снимки,могат много лесно да се вземат от някъде и да кажеш да това съм аз...хората в интернет,много лесно могат да се излъжат.Първоначално,когат о гледах само форума без да си правя регистрация си мислех че има интересни хора даващи подходящи съвети,на някой имал то въпрос или проблем,но когато се регистрирах се убедих,че има 5-6 човека пребиваващи тук с много ненужни профили,които не знам защо си водят монолози и си мислят,че с това са интересни,до толкова им е скучно че от фалшивите си профили хейтват без да има видима причина,само и само да стане по-интересно,така е когато те самите нямат личен живот,а живота им е форума.