- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за момичета ...
Такаа ... значи първо искам да кажа, че нямам голям опит в секса преди няколко месеца си направих сефтето. По време на секс след като приятеля ми свърши и си го изкара от мен, във вагината ми остава въздух и когато се изправя този въздух излиза и издава някъв звук все едно пръцкам. Много е засрамващоо нямате си на идея! Тааа въпроса ми е на вас случвало ли се е подобно нещо и някой с по голям опит от моя ще може ли да ми каже как да го предотвратя това? И ако може да ви помоля да бъдете сериознимерси предварително
![]()
Това е нещо нормално.
П.П. Доста кофти е иначе![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Свиква сее, не е звук за умиране![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Няма нищо срамно случва се.Стига да знаеш как се получава не ти прави впечатление.
Нормално е. Получава се най-вече при пози, при които твоите крака са по-нависоко.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
супер! да не се притеснявам значимерсиии
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever!!!
Спокойно беИмам една приятелка дето със смях ми разказваше как нарочно подскачала, за да пръцка и то пред него, било им забавно
То пак зависи от приятелят ти, но определено ще помогне ако не се смущаваш от това. Така и той няма.
не ми се случвало надявам се и за напред да не ми се случва![]()
Случвало се е и няма нищо срамно!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Мда, случва се... общо и взето и двамата се спукваме от смях...![]()
Случва се,не е особено приятно..от бързото темпо и многото вкарване-изкарване се получава при менМалко по-бавно и внимателно,и да не си го вади целия и не би трябвало да го има проблема.
Believe in yourself.
Да бе. В такъв случай въобще да не правят секс, ако ще е "бавно и внимателно".Първоначално написано от dami666
Нищо страшно няма. И при мен се е получавало и ми беше неудобно, но за щастие, човекът отсреща знаеше за какво става въпрос.
На нас като ни се изпотят коремите, а се блъскат един в друг понякога се получава нещо такова.Ама на кой ли му дреме? По време на секс не чувам нищо освен викове и пъшкане, всичко останало е маловажен фон.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох и на мене така ми става.. много е неприятно ... страшно се спичам....