.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Ако на човек всичко му е осигурено в една връзка не мисля, че би изневерил.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от interista8
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    еднообразие,разнообразие
    ОМГ ... доста к*рвенско мислене
    Защо да е курвенско? Само мъжете ли се нуждаят от разнообразие?
    Еми не но тва значи, че при всички положения изневерявате. Еднообразие, разнообразие нема угодия за вас а ???
    Нали знаеш, че просто си ме цитирал грешно, а човека, който го казва е момче? Браво, Sh@d0w, вече имаш к*рвенско мислене. :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

еднообразие,разнообразие
    ОМГ ... доста к*рвенско мислене
    Защо да е курвенско? Само мъжете ли се нуждаят от разнообразие?
    Еми не но тва значи, че при всички положения изневерявате. Еднообразие, разнообразие нема угодия за вас а ???
    Неее. Има случаи, в които си дълго време с един човек и нищо не ти омръзва, пък има и случаи, в които си 2-3 месеца с един човек и просто не е успял да грабне сърцето ти, искаш нещо друго и различно... Мисля, че и за двата пола е така.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Изневеряват щото могат и търсят някой който да ги нае6е много здраво. И не говорете глупости за съзнанието, пиянството и как нищо не бихте направили. Точно 2 капки от една вълшебна течност в питието са достатъчни за да правят с вас каквото си поискат и след тва нищо да не помните!
    Само,че ние не говорим за тази вълшебна течност,а за обикновен алкохол.Защо когато съм се напивала съм си се държала прилично,до някаква степен и не съм скачала по момчета? Наистина от алкохола ти се пораждат такива желания,но всеки може да се контролира.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен
    Град
    България
    Казвам ви го,макар че съм момиче,жените по-често изневеряват,ние сме толкова долни същества,че при най-малкото нещо,сме готови да изневерим
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    Казвам ви го,макар че съм момиче,жените по-често изневеряват,ние сме толкова долни същества,че при най-малкото нещо,сме готови да изневерим
    Аиде ти си говори за себе си, а не за всички жени. Ако приятелките и ти сте к.урвета това си е ваш проблем.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Че сме долни, долни сме. Но това важи за всички хора, поне от каквото съм видяла. Всеки си има различни причини да изневери, има и хора, на които им трябва наистина сериозна причина, за да кръшнат. Нека не набутваме всички на едно място.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    За една изневяра обикновено са виновни и двете страни във връзката.Според мен жените изневеряват по-често, тъй като те са по-емоционални и често приемат някоя и друга грешка на партньора по-навътре.
    И все пак всичко си е строго индивидуално.Някой го правят ей така без особено основателна причина.Просто такава им е природата, не са моногамни.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Глупости.. Я да не ми слагаш такива общи знаменатели, ти изневерявай и всеки ден, ако искаш, не можеш да се изказваш така неподготвено за мнозинството.

Иначе тва оправданието за разнообразието, с което си успокояват гузната съвест изневерилите, е супер тъпо, честно.А и като нещо ти липсва просто трябва да си прекратиш връзката .. А не "аз ще летя от цвят на цвят, докато разбера кой е най-добър в леглото" .. Надявам се никога да не ми изневерят, защото е долна постъпка и показва неуважение.End of the story.

Изневеряват щото са мастий и не им пука за никого освен за себе си

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Глупости.. Я да не ми слагаш такива общи знаменатели, ти изневерявай и всеки ден, ако искаш, не можеш да се изказваш така неподготвено за мнозинството.

Иначе тва оправданието за разнообразието, с което си успокояват гузната съвест изневерилите, е супер тъпо, честно.А и като нещо ти липсва просто трябва да си прекратиш връзката .. А не "аз ще летя от цвят на цвят, докато разбера кой е най-добър в леглото" .. Надявам се никога да не ми изневерят, защото е долна постъпка и показва неуважение.End of the story.
    Точно така! Най-правилното и разумно решение е да си прекратиш връзката, пък тогава да правиш каквото искаш, за да спестиш унижението (и не само) на човека до себе си.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Никога не съм изневерявала... И като цяло никога не съм се "забивала"/"зярибявала" .. с някой друг, докато съм била обвързана... Просто държа много на човека, който е до мен...

Иначе главната причина според мен е разнообразието. Когато няма разнообразие доскучава.. а ако и чувствата не са толкова силни, изневярата е почти сигурна.

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    не бих изневерила. ако искам друг просто казвам на сегашния ''чао'' и така . за какво да го лъжа?!?!
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Цитирай Първоначално написано от Torn
    За момчетата ми е ясно Но по-тази логика да се няма доверие на момиче ли

Добре да погледнем от друга страна Ако казвате на момче че го обичате пак ли бихте му изневерили ?
    Никога не бих изневерила на човека на който казвам че го обичам защото ше е адски тъпу да му кажеш че го обичаш и след тва да му изневериш

Повече от фен
    По същите причини, заради които изневеряват момчетата.
    точно обратното...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    'Шот са пачи.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен
    Град
    България
    Извинете,ама сте ебаси си и тъпачките,и така ли не усетихте иронията
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Не казвам, че е хубаво, но съм изневерявала...сигурно като поне половината от тук присъстващите.Обаче аз съм много добра в прикриването и никой от гаджетата ми , на които съм изневерявала не е разбирал , освен ако АЗ НЕ ИСКАМ да разбере за това какви съм ги вършила.
    Но да кажа, че за мен изневярата е и само целувка, не говоря за секс...той е вследствието от целувките и тем подобни неща...

Със сегашния ми не мисля да изневерявам, защото много държа на него и искам един ден да сме семейство и да имаме деца!

Извинявай,ама единствената тъпачка си ти ! Това което написа в първия си пост избщо не прозвуча,като ирония.Като не знаеш как да иронизираш - не го прави.

Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм

Голям фен Аватара на dami666
    Знам само за себе си,не за всички момичета.Аз изневерявам,когато нещо куца във връзката ми..напр. сексът не върви,или сме си омръзнали..И ще кажете ''по-добре да си го зарязала'',обаче не винаги си съвсем наясно със себе си и какво правиш и не си готов да изоставиш човека до теб.Но изневярата определено е една червена лампичка,която показва,че нещо хич не е наред..
    Believe in yourself.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Извинявай,ама единствената тъпачка си ти ! Това което написа в първия си пост избщо не прозвуча,като ирония.Като не знаеш как да иронизираш - не го прави.
    Не, не. Вие изобщо не сте долни същества. Вие не изневерявате от яд или скука. Ако изневерите то е защото сте попаднали във временна будна кома и някой мизерник се е възползвал от вас.

Цитирай Първоначално написано от chereshka7
    не бих изневерила. ако искам друг просто казвам на сегашния ''чао'' и така . за какво да го лъжа?!?!
    Ами то си е същото. Със тези действия ти не си по-честна, просто си го правиш лесно за тебе си. Разликата е че пича така и не разбира какъв ти е проблема че така от нищото искаш да прекратиш връзката и се чувства виновен. А ти си вършееш срамните номерца без свян и никой не разбира.

В настоящето си положение, не бих изневерила! Държа адски много на човека до себе си и нищо не ми липсва. Не бих рискувала да загубя сериозен човек, заради някакво изкушение.
    Май много добре знаеш че твоето гадже ти преглежда постове във форума а?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Леле. А някой се оправя след тежко късане.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

^^ Леле. А някой се оправя след тежко късане.
    Хахахаах точно.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    или защото не ти пука за човека,или за да накараш някого да ревнува.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Не, не. Вие изобщо не сте долни същества. Вие не изневерявате от яд или скука. Ако изневерите то е защото сте попаднали във временна будна кома и някой мизерник се е възползвал от вас.

Цитирай Първоначално написано от chereshka7
    Ами то си е същото. Със тези действия ти не си по-честна, просто си го правиш лесно за тебе си. Разликата е че пича така и не разбира какъв ти е проблема че така от нищото искаш да прекратиш връзката и се чувства виновен. А ти си вършееш срамните номерца без свян и никой не разбира.

В настоящето си положение, не бих изневерила! Държа адски много на човека до себе си и нищо не ми липсва. Не бих рискувала да загубя сериозен човек, заради някакво изкушение.
    Май много добре знаеш че твоето гадже ти преглежда постове във форума а?

++++++++++++++++++++++++1111111111111111111111

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си