- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо изневеряват момичетата ?
Ако на човек всичко му е осигурено в една връзка не мисля, че би изневерил.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Нали знаеш, че просто си ме цитирал грешно, а човека, който го казва е момче?Първоначално написано от interista8
Браво, Sh@d0w, вече имаш к*рвенско мислене. :P
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Неее. Има случаи, в които си дълго време с един човек и нищо не ти омръзва, пък има и случаи, в които си 2-3 месеца с един човек и просто не е успял да грабне сърцето ти, искаш нещо друго и различно...Първоначално написано от interista8
Мисля, че и за двата пола е така.
Само,че ние не говорим за тази вълшебна течност,а за обикновен алкохол.Защо когато съм се напивала съм си се държала прилично,до някаква степен и не съм скачала по момчета? Наистина от алкохола ти се пораждат такива желания,но всеки може да се контролира.Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Казвам ви го,макар че съм момиче,жените по-често изневеряват,ние сме толкова долни същества,че при най-малкото нещо,сме готови да изневерим![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аиде ти си говори за себе си, а не за всички жени. Ако приятелките и ти сте к.урвета това си е ваш проблем.Първоначално написано от muhtesemfan
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Че сме долни, долни сме. Но това важи за всички хора, поне от каквото съм видяла. Всеки си има различни причини да изневери, има и хора, на които им трябва наистина сериозна причина, за да кръшнат. Нека не набутваме всички на едно място.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
За една изневяра обикновено са виновни и двете страни във връзката.Според мен жените изневеряват по-често, тъй като те са по-емоционални и често приемат някоя и друга грешка на партньора по-навътре.
И все пак всичко си е строго индивидуално.Някой го правят ей така без особено основателна причина.Просто такава им е природата, не са моногамни.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Глупости.. Я да не ми слагаш такива общи знаменатели, ти изневерявай и всеки ден, ако искаш, не можеш да се изказваш така неподготвено за мнозинството.Първоначално написано от muhtesemfan
![]()
Иначе тва оправданието за разнообразието, с което си успокояват гузната съвест изневерилите, е супер тъпо, честно.А и като нещо ти липсва просто трябва да си прекратиш връзката .. А не "аз ще летя от цвят на цвят, докато разбера кой е най-добър в леглото" .. Надявам се никога да не ми изневерят, защото е долна постъпка и показва неуважение.End of the story.
Изневеряват щото са мастий и не им пука за никого освен за себе си
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Никога не съм изневерявала... И като цяло никога не съм се "забивала"/"зярибявала" .. с някой друг, докато съм била обвързана... Просто държа много на човека, който е до мен...
Иначе главната причина според мен е разнообразието. Когато няма разнообразие доскучава.. а ако и чувствата не са толкова силни, изневярата е почти сигурна.
не бих изневерила. ако искам друг просто казвам на сегашния ''чао'' и така . за какво да го лъжа?!?!
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Никога не бих изневерила на човека на който казвам че го обичам защото ше е адски тъпу да му кажеш че го обичаш и след тва да му изневеришПървоначално написано от Torn
точно обратното...Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Извинете,ама сте ебаси си и тъпачките,и така ли не усетихте ирониятаПървоначално написано от muhtesemfan
![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Не казвам, че е хубаво, но съм изневерявала...сигурно като поне половината от тук присъстващите.Обаче аз съм много добра в прикриването и никой от гаджетата ми , на които съм изневерявала не е разбирал , освен ако АЗ НЕ ИСКАМ да разбере за това какви съм ги вършила.
Но да кажа, че за мен изневярата е и само целувка, не говоря за секс...той е вследствието от целувките и тем подобни неща...
Със сегашния ми не мисля да изневерявам, защото много държа на него и искам един ден да сме семейство и да имаме деца!![]()
![]()
Знам само за себе си,не за всички момичета.Аз изневерявам,когато нещо куца във връзката ми..напр. сексът не върви,или сме си омръзнали..И ще кажете ''по-добре да си го зарязала'',обаче не винаги си съвсем наясно със себе си и какво правиш и не си готов да изоставиш човека до теб.Но изневярата определено е една червена лампичка,която показва,че нещо хич не е наред..
Believe in yourself.
Не, не. Вие изобщо не сте долни същества. Вие не изневерявате от яд или скука. Ако изневерите то е защото сте попаднали във временна будна кома и някой мизерник се е възползвал от вас.Първоначално написано от Me4encety
Ами то си е същото. Със тези действия ти не си по-честна, просто си го правиш лесно за тебе си. Разликата е че пича така и не разбира какъв ти е проблема че така от нищото искаш да прекратиш връзката и се чувства виновен. А ти си вършееш срамните номерца без свян и никой не разбира.Първоначално написано от chereshka7
Май много добре знаеш че твоето гадже ти преглежда постове във форума а?Първоначално написано от buzzzz
^^ Леле. А някой се оправя след тежко късане.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
или защото не ти пука за човека,или за да накараш някого да ревнува.![]()
Първоначално написано от lina15
++++++++++++++++++++++++1111111111111111111111![]()
![]()