- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Коя вещ във вашия дом ви е най-ценна?
Книгите ми + харда на компа, където са ми всички неща, които съм писала.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
компютъра и леглото мн ясно
Rikity-сестричка
Три тетрадки.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Компютъра,плаката на любимата ми група,знаме и фланелка на любимите ми отбори...дисковете,няколко книги и не на последно място колекцията ми от бутилки (маркови от алкохол) Ако стане заметресение докато не ги изкарам тея неща не мърдам! Мога да прежаля единствено дисковете...и бутилките!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Аз съм най-ценното нещо вкъщи
![]()
![]()
![]()
Иначе машинката за затваряне на буркани
Задника ми... първото нещо което бих спасил... амм незнам сигурно папагалите ...
Плюшено лъвче! Подарено ми е от първата ми любов (която още обичам, но за нещастие се разделихме)
Знаеш, че си влюбен, когато не можеш да заспиш, защото знаеш, че реалността най - сетне е по - хубава от сънищата ти ! <3
Чушкопека..
![]()
ПС: папагала![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Беар - едно пате което спя с него от 1 г. и никой не знае що се казва патето Беар
ако трябва да спасявам нещо то е хладилника телевизора копютара мангизите и кучето![]()
![]()
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
кучето ми е много ценно,но не го смятам за вещ,за тва можеби лаптопа,мивката:Д,дрехите ми ддз
Вилицата и лъжицата. После чинията, масата, и на 1-во място яденето, ЛОЛ.
Лично на мен фотоапаратът <3
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Компютъра и двата грамадански телевизора. Ако трябва да взема нещо ще е папката ми с рисунки, тетрадките ми, дневниците (старите, сега не пиша) и лаптопа... но иначе всичко ми е много мило![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Вкъщи няма точно определена скъпа вещ, но ако примерно някой реже нещо без дъска на плота в новата кухня и майка ми тръгва да крещи.![]()
Компютъра и лаптопът ми и едно голямо плюшено котенце![]()
и пресата за косаПървоначално написано от alexchyyyyy
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
дрехите ми и компа
Не мога да определя, всичко ми е ценно.
Лаптопа,Пешу (плюшено мече),телевизора,леглото.
Доста от предметите са ми ценни, защото ми вършат работа, но най-ценни - леглото, компютъра![]()