- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако един ден се събудите и ....
Ще кажа на всеки каквото мисля за него/нея.. И ще прекарам времето си със семейството..![]()
аз бих я прекарала далече от всички и да преосмисля живота си
Няма да казвам на никой, ще отида някъде на почивка сама, ще си мисля за досегашния си живот и ще пия бира всяка вечер на брега на морето, гледайки как водата мокри краката ми.
Ще се напия до смърт 1 ден преди насрочената ми дата, за да не оставям близките с мисли, че не са били до мен в последните ми дни.
И спря да се върти за миг земята..
Ох, дано не става, защото не си го представям![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Бих казала на близките си и бих се подготвила...
Дай боже да не става...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
http://www.youtube.com/watch?v=Pe-Eosmk6oE
If today was your last day (week). + Да стрелям с два калашника, докато съм на свободно падане от 5000 метра (преди парашута).
Temet Nosce
벨야카
Аз зат'ва избягвам да ходя на лекарТакива лоши вести не са добре дошли за моето слабо сърце...
Инак направо съм изненадана от съвпадението. Точно снощи докато говорих с приятеля си ми хрумна да го питам как би прекарл живота си, ако му оставаха 7 дни...
Ама на мен мислите ми бяха подтикнати от иднж писин, която чух случайно - Ивана - Седем дни (или нещо такова)
Аз бих изнасилила няколко човека, бих се обадили на някои хора, бих им казала разни неща, бих се видяла с други, бих поговорила със семейството ми, а останалите дни бих прекарала някъде извън града, под открито небе, сама... може би.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Добрее,тва ми харесваПървоначално написано от Me4encety
![]()
Аз само ще добавя и теглене на заем и малко хвърляне на пари,ако случайно остане нещо,ще ги даря някъде поне едно добро нещо да съм направил![]()
>>DjBelev<<