- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако един ден се събудите и ....
Ако един ден се събудите и отиде на лекар и той/тя ви каже, че ви остава 1 седмица живот как бихте я прекарали ?!
Не знам дали темата е за тук, ако не е я преместете, но това за мен е въпрос за който си струва човек да се замисли над нег:P
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
Бих казала на най-близките..бих си взела неща за отвъдното..![]()
Ще кажа каквото не съм успяла да кажа на хората. Ще си излея гнева и любовта. Ще прекарам време с най-добрия ми приятел и с родителите ми.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще излея всички чувства,които съм таяла в мен цял живот-към близки,приятели,познати.Вс ки ден ще правя по нещо,което съм искала,но никога не ми е достигала смелост.
Ще избия колкото мога повече хора през това време.. *шегувам се*![]()
1. Ще покажа на хората, който обичам колко много означават за мен
2.За 10 минути съставям списък, който не бих изпълнила, ако не знам, че след една седмица ще умра и го започвам.![]()
- Скачане от високи места във вода *например*![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Aми още по-хубаво.Хем ще съм казала на всички това,което съм искала винаги,хем ще съм направила неща,които цял живот съм искала.. и пак ще живея!Първоначално написано от php
![]()
Първоначално написано от Colouring
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Секс,дрога и Rock n Roll!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Тц,дано никога не чуя такива думи от лекар
Ще направя няк'ви много луди неща и ще си я изживея на макс.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Ще изтегля 2 милиона и ще изживея тази седмица царскиЩе кажа какво чувствам към всички.. Ще отида да видя Ниагарския водопад и ще умра у дома при семейството си :P
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
По принцип бих искала да ида в Тибет, ама то докато стане и тя седмицата ще е заминала, а ако знам, че умирам ще искам да съм по-близо да близките си хора, тъй че ще я прекарам с тях и ще направя колкото се може повече от нещата, които винаги съм искала, но не ми е достигала смелост/време/мотивация.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ще прекарам доста време с приятели и семейство,но и известно време сама,за да се подготвя.
Ще пробвам различни неща,със сигурност бънджи/парашут.
Ще кажа на някои хора че са нетърпими идиоти.
Ще си купя чанта Chanel.
И още няколко неща,за да им се порадвам в последната седмица.
Няма да казвам на никого от близките.
Ще седя на тъмно,ще се садвам и ще слушам Дио.
А,и ще скоча с парашут.
Бих признала на две момчета за чувствата ми към тях![]()
Rikity-сестричка
Ц-ц-ц,тройка ли ще правите?Първоначално написано от mechetyy
![]()
Имам предвид,на 12-13 това ви е графика,нали?
Първо ще се ухапя да видя дали не сънувам.
Ако не сънувам, хващам багажите и колкото спестявания имам и потеглям към Хавай. (просто винаги съм мечтала да посетя това място).![]()
Ако това стане .. Първото , което ще направя е да ида при момчето , което обичам .. Звъня му на вратата с палто и му казвам .. '' Виж знам ,че ме мразиш но едвали би отказал да спиш с мен '' , след това ще се размажа от дискотеки (нощни , дневни) , ще прекарам възможно най-много време с най-добрата ми приятелка , ще се напия , ще кажа на всички какво са за мен и после ще си мръ ..
Или всичко или нищо .
Ще се нагълтам с марихуана, като за последно![]()
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Първоначално написано от Colouring
Амии.. ще направя нещо, което никога не бих направил, например да изнасиля някого брутално(е разбира се, че това нещо никога няма да го направя, но нали все пак малко фантазия трябва да има) Сериозно.. - Да кажа на всеки какво мисля за него, да скъсам от секс приятелката ми и така ..
![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Ще се постарая да живея така сякаш никога няма да умра - ще правя всякакви лудории, всичко което преди съм отлагал да го направя. Но пък ако по-някаква случайност не се гътна след седмица, здраве да е, поне съм се позабавлявал.
Накрая, понеже не искам да има гроб с надпис името ми и 1994-2011 ще отида на някое затънтено място и ще се скрия и ще чакам да умра и никога да не ме намерят, за да не ме погребват.
Старият ми акаунт е kalashnik.