.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Увредена коса след многократно използване на преса

Здравейте! След използването на преса и никакви предпазващи продукти,в момента косата ми е доста увредена - НАКЪСАНА и суха. . Моля,някои,ако знае ефикасни продукти за такъв тип проблемна коса,а също така и препарати,които предпазват от изгаряне при ползване на преса, да пише...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    които предпазват от изгаряне при ползване на преса
    Аз ползвам кристали
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Прекрати до минимум използването не преса.И гледай да се къпеш през ден :P

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    които предпазват от изгаряне при ползване на преса
    Аз ползвам кристали
    Кристалите не предпазват косата, а я заглаждат, за да не хвърчи. Предпазващ продукт е например Heat protect на Syoss, който е добър.
    За възстановяване може да почнеш да си правиш домашни маски с тривитаминол. Вземи си възстановяващ шампоан за увредена коса, както балсам и маска. Една фризьорка ми каза - не можеш да имаш хубава коса, ако не ползваш маска (или не е по наследство такава). А и намали използването на пресата.
    А за шампоана, балсама и маската ти препоръчвам да не си взимаш от масовите, които се продават във всеки магазин. Вземи си някой от фризьорски салон. Както се казва - скъпото излиза по-евтино.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако е толкова зле първо се подстрижи, за да спасиш това, което е останало! Иначе каквото и да си мажеш по главата НЯМА да ти помогне!

ПОДСТРИГВАНЕЕ

Подстрижи се едно хубаво, остави косата си да си почине известно време.......
    Иначе преди да се изправиш използвай спрей за топлинна защита (например на Syoss)
    Love to be loved by you.

ПОДСТРИГВАНЕЕ

И аз имам същия проблем .Изправям косата си вече от около едно година и не използвам препарат за предпазване от преса,не знам дали има продукт,който наистина предпазва косата от накъсване,но търся и искам да пробвам нещо,може пък да има ефект.А сега мисля да започна възстановителни процедури с маски.Но не знам каква точно да си взема,може и да е нещо скъпичко,но да има ефект върху изгорялата,накъсана и изтощена коса от преса.Споделете някакви впечатления за наистина добра маска срещу накъсване,благодаря предварително.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Първо-подстрижка,после маски (било то домашни или купени ),ако ползваш пресата ползвай предпазни продукти...аз почти всеки ден я изправям и използвам продукти и си правя често маски и не мога да се оплача от нацъфтяла и накъсана коса
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на mynichka
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

И аз съм за Syoss Heat Protect мнго съм доволна ползвам го от 4-5 месеца като се изправям по 1-2 пъти на седмица предпазва косата от накъсване и щади връхчетата не е мн скъп но все пак си мисля че зависи и от пресата моята е белисима креативити и съм много доволна .
    Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си