- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Увредена коса след многократно използване на преса
Здравейте!След използването на преса и никакви предпазващи продукти,в момента косата ми е доста увредена - НАКЪСАНА и суха.
. Моля,някои,ако знае ефикасни продукти за такъв тип проблемна коса,а също така и препарати,които предпазват от изгаряне при ползване на преса, да пише...
![]()
![]()
Аз ползвам кристаликоито предпазват от изгаряне при ползване на преса
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Прекрати до минимум използването не преса.И гледай да се къпеш през ден :P
Кристалите не предпазват косата, а я заглаждат, за да не хвърчи. Предпазващ продукт е например Heat protect на Syoss, който е добър.Първоначално написано от Anichkaxxwee
За възстановяване може да почнеш да си правиш домашни маски с тривитаминол. Вземи си възстановяващ шампоан за увредена коса, както балсам и маска. Една фризьорка ми каза - не можеш да имаш хубава коса, ако не ползваш маска (или не е по наследство такава). А и намали използването на пресата.
А за шампоана, балсама и маската ти препоръчвам да не си взимаш от масовите, които се продават във всеки магазин. Вземи си някой от фризьорски салон. Както се казва - скъпото излиза по-евтино.
Ако е толкова зле първо се подстрижи, за да спасиш това, което е останало! Иначе каквото и да си мажеш по главата НЯМА да ти помогне!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Подстрижи се едно хубаво, остави косата си да си почине известно време.......
Иначе преди да се изправиш използвай спрей за топлинна защита (например на Syoss)
Love to be loved by you.
И аз имам същия проблем .Изправям косата си вече от около едно година и не използвам препарат за предпазване от преса,не знам дали има продукт,който наистина предпазва косата от накъсване,но търся и искам да пробвам нещо,може пък да има ефект.А сега мисля да започна възстановителни процедури с маски.Но не знам каква точно да си взема,може и да е нещо скъпичко,но да има ефект върху изгорялата,накъсана и изтощена коса от преса.Споделете някакви впечатления за наистина добра маска срещу накъсване,благодаря предварително.![]()
Първо-подстрижка,после маски (било то домашни или купени ),ако ползваш пресата ползвай предпазни продукти...аз почти всеки ден я изправям и използвам продукти и си правя често маски и не мога да се оплача от нацъфтяла и накъсана коса![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=421740 има си цяла тема
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз съм за Syoss Heat Protect мнго съм доволна ползвам го от 4-5 месеца като се изправям по 1-2 пъти на седмица предпазва косата от накъсване и щади връхчетатане е мн скъп но все пак си мисля че зависи и от пресата моята е белисима креативити и съм много доволна .
Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.