.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

идеи за 18-ти рожден ден

от софия съм и искам да е наистина незабравим рожден ден, но има малък проблем.. дадоха ми някои идеи като да отидя на дискотека с приятелите си но някои от тях жсе още нямат 18 за това не става, не искам да е вкъщи защото знам че ще стане мазало,... за това ви моля да ми дадете някои идейки..

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    На палатка

имах тази идея но ние ходим на палтка почти всяка седмица и просто не знам вече къде да идем.. иначе благодаря

Еми човек... в повечето готини заведения се влиза с лична карта и трябва да имаш 18.. Бих ти предложил "На края на вселената". Ако отидеш там в петък, за 18 лева пиеш водка и уиски на корем ^^ Но там също искат лична карта.

В бар "Петък" и в "3 уши" не мисля, че ще има проблеми, ако има непълнолетни. И двете места са готини, малки са, така че ако сте повечко хора само с вас ще се съобразяват ^^
    “That’s all you have to say?”
    He smiled and shrugged.
    “I come here with a burning philosophical question, and all I get is breakfast?”
    “You got quite a lot of breakfast,” he said.

Град
    Пловдив
    аз за моя 17ти наех цяло заведение,събрахме се 60 и малко човека и в интерес на истината не ми излезе толкова скъпо,защото заведението не искаше капаро,само консумация.разпитай из заведенията дали и какво капаро ще ти искат и можеш да запазиш нещо

за 18тия ми рожден ден нямам идея какво ще правя-може би този път ще запазя ресторант и после на бар
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Взимай вила, там ще може да си правите мизериите :Д.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

първо за да е хубаво партито трябва да си с приятели нали но не е и да поканиш 100 човека . Затова ти предлагам една оферта за около 5 -6 приятеля - може да се разходите до боровец ,а ако не сте марзеливи и да се качите до мусала после на вечерта да си направите парти в някой от хотелите . ще ти излезе горе долу колкото голям купон с 30 човека но все пак ти си решаваш приятно прекарване
    Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.

наеми някоя вила с басейн и покани много приятели момичета момчета с пиячка гарантира ти че ще е яко
    Rikity-сестричка

Най-най-най-най-яките купони според мен стават вкъщи!Понеже ако ви се дослуша точно определена песен можеш да я изтеглиш веднага..на заведение никога няма да ти пуснат това,което ти искаш.Може би бих го направила малко по-откачено като купя храни и алкохол,които не сме опитвали,за да ни е интересно на всички...Пък и вкъщи можеш да надуеш музиката колкото искаш,стига да предупредиш съседите и да са съгласни.И щом си с подходящата компания няма как да не си изкараш незабравимо
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

П.П. Ако не си разбрал посланието.. Не те стрелям, а ходете на painball..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си