.
Затворена тема
Страница 17 от 78 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1950
    как беше онзи сайт, където си качваш снимка и проверяваш как ще ти стоят различни прически?
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

taaz.com ?

точно. мерси
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Супер фен Аватара на pressiana
    Друг такъв сайт за прически има ли?

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Миличкииии Имам няколко много важни за мен въпроса:
    3. През всички сезони (освен лятото ) ползвам по-покривни фдт,като останах доволна от Essence-Stay all Day Но се чудя дали да не си взема нещо на Севънтийн.Някой има ли опит с фдт-те им
    За тези фдт-и нямам наблюдения, но бих ти препоръчала на Импала. От няколко седмици го ползвам, откакто намерих във форума много добри мнения за него и наистина съм много доволна. Покрива перфектно и издържа целия ден, особено когато върху него сложа и пудра от същата марка Ако искаш го пробвай и цената му е повече от приемлива - беше около 4 лв.

Повече от фен Аватара на Nich
    Устните ми се изсушават много лесно и не се пукат, а просто започват да се белят, предложения за спасение? Балсамчета си ползвам особено ако съм навън, но напоследък си вися вкъщи или съм по цял ден с приятеля ми който изяжда балсама.... Предложения? Нещо като маска,мехлем, знам ли...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Единственото за което се сещам в момента е мед. Мажеш го по устните и седиш 10-15 мин. след което отмиваш.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от katii
    ^ Единственото за което се сещам в момента е мед. Мажеш го по устните и седиш 10-15 мин. след което отмиваш.
    мерсии

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Nich
    Устните ми се изсушават много лесно и не се пукат, а просто започват да се белят, предложения за спасение? Балсамчета си ползвам особено ако съм навън, но напоследък си вися вкъщи или съм по цял ден с приятеля ми който изяжда балсама.... Предложения? Нещо като маска,мехлем, знам ли...
    Освен това за меда ( което наистина помага, и то много ), бих те препоръчала ето този балсам на Нивея:
    http://www.pharmacydirect.co.nz/imag...-balm-7739.jpg

Скъпичък е ( от порядъка на 5 -6 лева ), но пък е наистина уникален! Подхранва устните и ги прави много меки. Зиме, лете нема значение.
    Друг трик е преди лягане да си намазваш устните обилно с балсам за устни и да заспиваш така. Аз го правя от едно поне 6 - 7 години, ако не и повече, и много, много рядко ми се напукват устните ( след тежък грип обикновено, имала съм и случай от едни кофти пуканки в едно кино, бяха със 100 кила сол ... ).

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    един сайт за обличане на модели търся

имаше и игра тук във форума с оценяване
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мисля, че става въпрос за този сайт http://www.polyvore.com/

Повече от фен
    боров вазелин , преди да легнеш се намажи
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от RainOfHope
    Мисля, че става въпрос за този сайт http://www.polyvore.com/
    нее един друг беше

имаше снимки на различни модели и си избираш и почваш да я обличаш там..различни дрехи на марки-бърбери си спомням че я имаше...бяха разделени на секции дрехите-гащи, чорапи, блузи, туники, жилетки и т.н.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

looklet.com ?

Аз имам същия проблем само през зимата... Смеси мед със ситно настъргани орехи... Много помага

Град
    София
    Nich Препоръчвам ти ето това балсамче за устни http://www.malinka.bg/koja/ustni/avo...lsam-za-ustni/ Попринцип въобще не съм доволна от каквото и да е на Avon,но този балсам найстина е уникален. Прави устните страшно мекички, а и въобще не е скъп.
    Тези на Нивеа също са хубави

Вредно ли е отстраняването на косъмчетата около зърната на гърдите?
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Град
    София
    ^ оО
    Не мисля.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от titkos
    Вредно ли е отстраняването на косъмчетата около зърната на гърдите?
    Момиче ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

За жените питам, да. Бях чула, че можело да предизвика рак на гърдите...
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Град
    София

Според мен това са пълни глупости !!!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от titkos
    За жените питам, да. Бях чула, че можело да предизвика рак на гърдите...
    Изследвай се при гинеколог- ехография направи. За рака на гърдата нишката на логиката е друга. Причината не е косъма, а това, което е предизвикало растежа му там.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Banned Мега фен
    мед или зехтин.. при мен зехтина много помага.. пак стоиш 10-15 мин и до 2-3 дена не трябва вече да е така

Мега фен Аватара на strawberry88
    1.Каква е функцията на термалната вода??
    2.Някой да е ползвал това,защото мисля да си го купувам http://apteka.framar.bg/30017921/%D0...0-%D0%BC%D0%BB

Град
    пространството на Дисе
    Ползвала съм това- http://static1.framar.bg/product/iwo...ritin-face.jpg
    Предназначен е за мазна, чувствителна, склонна към акне кожа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си