.
Затворена тема
Страница 19 от 78 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1950
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от julinkata3
    Може ли да ми препоръчате течна очна линия?
    http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=18610163 - тази е хубава,но е по евтина.
    Чувала съм,че има и много добри отзиви за тази на Лореал,но тя е по-скъпа

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ^

около 13-15лв е

Някоя от вас да ми каже името на марка дрехи с един конник отпреде, мисля че беше нещо британско? Актуални са в момента?
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Някой може ли да ми препоръча лакочистител, който да изчиства хубаво лака, не да го размазва. Все не мога да намеря нормален

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ аз съм доволна от този- http://www.randi.bg/images/products/...-forte-110.jpg
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Та... четох в темата за последните покупки за Bershka. Навъртях се в сайта веднага и си харесах едно якенце, обаче не мога да видя от къде трябва аджеба човек да се логне или да поръча. Ако някой може да ми помогне с това или с указание за магазин в София, моля да да се обади. Мерси предварително!
    Ей за това якенце иде реч http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...Bstretch%2Bhem
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Миналата седмица си направих маска с яйце,кисело и мляко и изтискан лимон.Въпроса ми е колко пъти е добре да си правя маскаа-всяка седмица по 1 път,през 2 седмици....
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Миналата седмица си направих маска с яйце,кисело и мляко и изтискан лимон.Въпроса ми е колко пъти е добре да си правя маскаа-всяка седмица по 1 път,през 2 седмици....
    Ами както си решиш... Но за повече ефект си праси маска всяка седмица
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Зависи каква ти е кожата,ако е по-мазна ,всяка седмица.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Та... четох в темата за последните покупки за Bershka. Навъртях се в сайта веднага и си харесах едно якенце, обаче не мога да видя от къде трябва аджеба човек да се логне или да поръча. Ако някой може да ми помогне с това или с указание за магазин в София, моля да да се обади. Мерси предварително!
    Ей за това якенце иде реч http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...Bstretch%2Bhem
    Бершка има в Serdika Center и The Mall.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от albi951
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Хмм, от известно време ми е много любопитно дали някъде има аутлет на Конвърс. Аз мисля, че няма, но да видим. Изключително тъп въпрос, но ще се радвам ако ми отговорите Мерси предварително ии поздрави
    ами въпроса ти не е тъп и аутлет на конвърс има в софия до магазин метро в дружба мисля че се казва софия аутлет център и на една фр всичките конвърски са и от там и примерно високи с щампа си взе на скоро за 50 кинта или кецове на конвърс супер яки за 60 а аз се минах да си взема от техния си магазин за 130....и направо като чух как ме хвана яд надявам се да съм ти помогнала
    Благодаря. А ти как мислиш(ако знаеш от приятелката ти, де) дали там има от тези най- обикновените, нисичките -- http://www.hiconverse.com/images/chu...ll-star-23.jpg като тези ...
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Понеже в друга тема не ми отговориха, питам тук. Остава ли белег след като си прибиете пъпа и махнете обецата?

Супер фен Аватара на pressiana
    В тая маска всички продукти са изсушаващи. Ако имаш суха коса, по-добре не я прави, или слагай някакви масла вътре..

А аз да питам - трябва ми очна линия.. но не мога да си слагам. Каква е по-добре да си взема - с по-подвижна тънка четчица или с дебела къса четка като на маркер такава? Вие от кои очни линии сте доволни?

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    [
    А аз да питам - трябва ми очна линия.. но не мога да си слагам. Каква е по-добре да си взема - с по-подвижна тънка четчица или с дебела къса четка като на маркер такава? Вие от кои очни линии сте доволни? [/i]
    Мисля, че с "дебела къса" четка ще ти е по-лесно, понеже с тънката и подвижна можеш по-лесно да изкривиш линията. Тя оставя по-хубави следи (по мое мнение), но по-трудно се управлява, особено ако не си свикнала. На мен лично ми беше по-лесно да се уча с онези, които са като флумастер, понеже се нанасят по-лесно. Има едни, които са хем с твърда четка, но пък в шишенце - те също са хубави. Малко по-горе бяха пуснали снимка на такава, мисля че беше на Gosh. Моята е такава:

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Така аз имам 3 проблема, по-добре да питам тук вместо да правя тема.
    1во - Как се справяте с подкожните косъмчета? Аз ги махам с игла но ми остават ранички. Бяха ми излезнали и нещо като гнойни пъпки, само че като стиснеш не излиза гной.
    2ро - От миналата година септември започнаха да ми излизат пъпки, и започнах да използвам силицилов спирт и от време на време Гарниер пюр. Добре лицето ми се изчисти от пъпките все още излизат, но не личи а и са малко и не са червени, но имам и по гърба, деколтето и дори дупето. Но там все още няма особено голяма промяна, по деколтето си ми излизат още, по гърба също, а дупето макар и да не са много неудобно е като се покажеш по-бански.
    3то - Махам си мустаците с депилиращи ленти Дева. Понякога след като ги махна ми излизат люспи, но винаги съм забелязала че след депилацията продължава да ме боли целия ден (че и другия) там където излизат. Винаги се мажа с крем Здраве. И винаги на третия ден са наболи, казват, че ефекта бил 2-3 седмици, но аз имам чувството че съм ползвала самобръсначка и като се погледна в огледалото и все едно съм се бръснала.

Моля без обиди и нападки. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    В тая маска всички продукти са изсушаващи. Ако имаш суха коса, по-добре не я прави, или слагай някакви масла вътре..

А аз да питам - трябва ми очна линия.. но не мога да си слагам. Каква е по-добре да си взема - с по-подвижна тънка четчица или с дебела къса четка като на маркер такава? Вие от кои очни линии сте доволни?
    не съм много съгласна,че са изсушаващи.косата ми става супер след тази маска-с блясък,мека е...абе много съм доволна,но наистина мисля да добавя следващия път и бадемово масло за да стане още по-добре.

А относно очната линия..аз ползвам само на Импала с твърдата четчица,нанася се супер лесно и е много дълготрайна..препоръчвам ти я горещо!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    За колко време веждите порастват,след като ги ''пуснем'' ?

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Naive
    Цитирай Първоначално написано от wikito123
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Цитирай Първоначално написано от wikito123
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Момичета от София,

коя е най-близката до летището автогара?
    Летището и автогара са на 5/10 минути разстояние. И автогарата в София е една. А има и влакове от другата страна на летището.
    Автогарата в София не е само една. Миналата година ми се наложи да ходя до някаква,по - далечна и не чак толкова голяма, но все пак автогара .. Забравих й името .. (По въпроса за най- близката до летището, честно казано не знам )
    Най-близката до летището е Централна Автогара.
    а може би и автогара Юг?
    //не съм много сигурна, де :Д пък и там автобусите са предимно от Самоков и Велинград, мисля :Д
    Ето ти една причина да не се ходи на тази гара. На Централна Автогара има автобуси до навсякъде

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Какво е мнението ви за серума за сухи краища на Ейвън?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Какво е мнението ви за серума за сухи краища на Ейвън?
    На мен ми харесва

Цитирай Първоначално написано от ShinySmile
    Така аз имам 3 проблема, по-добре да питам тук вместо да правя тема.
    1во - Как се справяте с подкожните косъмчета? Аз ги махам с игла но ми остават ранички. Бяха ми излезнали и нещо като гнойни пъпки, само че като стиснеш не излиза гной.
    2ро - От миналата година септември започнаха да ми излизат пъпки, и започнах да използвам силицилов спирт и от време на време Гарниер пюр. Добре лицето ми се изчисти от пъпките все още излизат, но не личи а и са малко и не са червени, но имам и по гърба, деколтето и дори дупето. Но там все още няма особено голяма промяна, по деколтето си ми излизат още, по гърба също, а дупето макар и да не са много неудобно е като се покажеш по-бански.
    3то - Махам си мустаците с депилиращи ленти Дева. Понякога след като ги махна ми излизат люспи, но винаги съм забелязала че след депилацията продължава да ме боли целия ден (че и другия) там където излизат. Винаги се мажа с крем Здраве. И винаги на третия ден са наболи, казват, че ефекта бил 2-3 седмици, но аз имам чувството че съм ползвала самобръсначка и като се погледна в огледалото и все едно съм се бръснала.

Моля без обиди и нападки. Благодаря предварително.
    Миличка,аз така поне правя и нямам проблеми.
    1. След като премахнеш космите ги намажи с бебешко олио,откакто ги мажа нямам проблеми.
    2.Не мога да ти помогна.Посети дерматолог.
    3. Депилиращите кремове не премахват косъма от корена и съответно не може да ти е гладко 2-3 седмици Ефекта им е същия като при самобръсначка,само дето с химия се отстранява видимата част на косъма. Отиди на козметик,или пробвай сама да ги махнеш с кола маска !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Аз пък искам отговор.
    Остава ли белег след пробиване на пъпа?

Aко се махне обицата,МИСЛЯ ЧЕ да ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си