- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Искам да ви питам за хубав молив за очи, който не се размазва. Пробвала съм най-различни ,но ефектът е все един и същ.![]()
Препоръчвам ти Essence long lasting :
На мен не ми се размазва изобщо. Седи и не мърда. Хубавото е, че не е нито много твърд, нито много мек, нанася се лесно и е доста наситено черен. На снимката малко по-назад, която съм пуснала съм с него.
Първоначално написано от gabi_94
Нали тази ? Колко струва?
Здрасти, пак съм аз![]()
Въпроса ми е към момичетата ( и момчетата, въпреки, че едва ли те се ровят в този раздел ) от Варна, които са ходили скоро в магазина "На тъмно". Искам да ви попитам виждали ли сте там да се продава "пръстен на настроенията"?
Да. същата е. 6лв ...Първоначално написано от linzer
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мацки, снимка на хубав заздравител на Мис Спорти?
Моля ви да ми помогнете с търсенето на един парфюм
Опаковката на парфюма е паралелепипед с розово от една страна и сребърно от другата (редуват се) на опаковката има като релефни сърчица.
Бутилката на парфюма е цилиндър и все едно има едно изрязано парче от него точно там където се отваря капачката.
Моля, моля, моля ви кажете ми ако знаете името на парфюма- любимият ми аромат е а мама изхвърли шишенцето преди да си купя още един![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Има ли някой домашен метод за успокояване на зачервена и раздразнена кожа?
Никой ли не знае?
DragonLady , вчера бях там и доколкото видях, нямаше, но може просто да не съм погледнала както трябва.
Вloodymirror, само на едно място ли е раздразнена, или цялото лице?
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
Само на едно мястоПървоначално написано от SweetLuna7
![]()
Моля ви...Първоначално написано от titkos
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Аз искам да попитам кое е по-подходящо за оформяне на къдрици вакса или пяна за коса или пък фиксатор /течен/![]()
- only GOD can judge me !! ;]
Първоначално написано от titkos
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
http://www.stylebistro.com/lookbook/Ashley+Benson/Hair
http://www.dailymakeover.com/hairsty...11?tid_ref=753
как да си направя така косата , ясно, че е с маша , ама ...
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Напиши loose curls в Youtube и си избери начинПървоначално написано от Nadunda
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Всичко замърсява кожа! Щом въздуха го прави, какво остава за напляскания слой химия ?Първоначално написано от titkos
Основата е за да изглади тена и неравностите. Служи за да може грима да седи по-добре, по-равномерен и да бъде по-дълготраен.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
момичета как използвате заздравителя за нокти на Икаров ?
Ами като най-обикновен лак о нанасям и седя така 20-30 мин. и го избърсвам със салфеткаПървоначално написано от FuCKkK13
.
1.Намазвам на нокътя и около него.
2. Масажирам кожата около нокътя.
3. Чакам 20 мин. и отмивам.
![]()