.
Затворена тема
Страница 29 от 78 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1950
    Banned Мега фен
    ами питам,защото аз си мажа ноктите и около тях малко и разтривам 20 мин. или повече и отмивам.. днес ме мързеше и масажирах 20 мин и стоях 5 мин. и се чудя дали е достатъчно.. според вас ?

Подръчна рецепта за подкожна пъпка ?
    Обичам малко, предимно себе си.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами питам,защото аз си мажа ноктите и около тях малко и разтривам 20 мин. или повече и отмивам.. днес ме мързеше и масажирах 20 мин и стоях 5 мин. и се чудя дали е достатъчно.. според вас ?
    Мда ,на упътването пише че поне 20 мин. трябва,а ти си стояла 25 така чее ...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Nadunda
    http://www.stylebistro.com/lookbook/Ashley+Benson/Hair

http://www.dailymakeover.com/hairsty...11?tid_ref=753

как да си направя така косата , ясно, че е с маша , ама ...
    Напиши loose curls в Youtube и си избери начин
    Според мен е с преса.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Хайде да попитам и аз...

Имам ужасни сенки под очите от както се помня и започнах да ползвам на Гарниер рол-она http://3.bp.blogspot.com/_s0RO_bCHao...Bconcealer.jpg, обаче нищо не става. Нито се скрива, нито се замазва, така си седи.

Ако имате някакви идеи как да се гримирам и с какво, ще съм ви много благодарна.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

anonymous708973
    Guest
    Спи повече, не знам защо повечето тийнейджъри сте големи фенове на лягането в 3-4 часа. После се чудите що не можете да отлепите в 6 и нещо за даскало.

Коректор на Есенс, тройният. Червената част е за кръгове под очите и на мен ми е ок, ама моите са супер малки и бледи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Спи повече, не знам защо повечето тийнейджъри сте големи фенове на лягането в 3-4 часа. После се чудите що не можете да отлепите в 6 и нещо за даскало.

Коректор на Есенс, тройният. Червената част е за кръгове под очите и на мен ми е ок, ама моите са супер малки и бледи.
    Ми виж сега, аз си лягам доста по-рано, и по принцип сенките са ми по наследство, но след като не мога да ги махна, искам да ги прикрия.

Благодаря, ще го пробвам.

На мен пък,точно за кръговете под очите,този коректор никак не ми харесва :/ изглежда все едно съм се изринала или..не знам точно,но стои странно.На Арт Деко ми върши доста по-добра работа,а беше 12 лева

Ох, ама откъде да си го взема? Живея в Брюксел и тука само Максфактор или Мейбълин имат.... А ако е нещо по-хубаво вече към Диор отива, ама то и цената скача.

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Хора от единия край на устната са ми излязли ужасни пъпчици.Не се забелязват,но болят адски много, едвам говоря.Мажа ги постоянно с какво ли не, но нищо не помага.Преди около месец ми излязоха, по едно време спряха да ме болят,но пак започнаха.Препоръчайте нещо.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

...

Според вас носенето на фон дьо тен полезно ли е за кожата? Предпазва ли кожата през по-студените месеци? Използвате ли..
    - only GOD can judge me !! ;]

anonymous708973
    Guest
    Лично аз вярвам на теорията, че фон-дьо-тен-ът предпазва кожата на лицето от мръсния въздух. Изключително много момичета, които попринцип не носят грим, правят грешката да си мислят, че няма какво да измиват от лицето си вечер.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от ch0purche
    Според вас носенето на фон дьо тен полезно ли е за кожата? Предпазва ли кожата през по-студените месеци? Използвате ли..
    Във фон дьо тена няма нищо полезно. В по-голямата си част е вода, другото е химия. Разбира се има и био фдт в които няма вредни съставки, но ако искаш наистина да предпазиш кожата си от атмосферните влияния през зимата, най-добре използвай хидратиращи продукти. Може би единствената предпазваща функция на фдт е слънцезащитната, но това важи само за фон дьо тените с фактор.

А за измиването, то се знае, сутрин и вечер, задължително ! Независимо дали е ползван грим или не. В порите се натрупва толкова от градската мръсотия...пък и мъртвите клетки би следвало да се отстранят.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    По колко мигли на ден е нормално да падат ??!

Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Banned Мега фен
    извинявайте, че ползвам темата, но не ми се прави нова... та моля ви предложете прически няма значение с преса или каквото и да е (само да не е къдрене с ролки, че от коса до кръста става до раменете и да са с пусната коса, може да има хванато, но да не е вързана ) знам, че има милиони такива теми, но не искам да ми предложите прически примерно : права коса с обем и вдигнат бритон, а някакви по-различни, които сте виждали,които са ви направили впечетление и т.н. .. знам, че в гугъл има много предложения, но все пак....може и без снимки а просто обяснение.. мерси предварително.. наистина ви моля да ми предложите някакви интересни прически

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    По колко мигли на ден е нормално да падат ??!

Какъв въпрос само!
    Ами,честно казано не знам. На мен ми падат много рядко миглите. И ако падат ще са 2-3.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    извинявайте, че ползвам темата, но не ми се прави нова... та моля ви предложете прически няма значение с преса или каквото и да е (само да не е къдрене с ролки, че от коса до кръста става до раменете и да са с пусната коса, може да има хванато, но да не е вързана ) знам, че има милиони такива теми, но не искам да ми предложите прически примерно : права коса с обем и вдигнат бритон, а някакви по-различни, които сте виждали,които са ви направили впечетление и т.н. .. знам, че в гугъл има много предложения, но все пак....може и без снимки а просто обяснение.. мерси предварително.. наистина ви моля да ми предложите някакви интересни прически
    За какъв повод?

Плитка тип рибя кост?
    Права коса и от едната страна(над ухото) плитки тип рибя кост?
    Накъдрена с пресата?
    Накъдрена с молив?
    Висока стегната конска опашка?

Banned Мега фен
    ^ мерси... ама ако може без вързана... смисъл косата да е пусната.. иначе няма повод просто ми трябват няколко по-интересни прически ...

Мм.. нещо в стил къдриците на Майли?

Banned Мега фен
    мерси много за отговорите момичета

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Търся си добър гинеколог Последната,при която отидох,въпреки че се имаше за една от най-добрите,взе че ми направи долу рана с инструмента,а тя се оправда,че ми било менструална кръвта.Наложи ми се с какви ли не неща да се мажа докато заздравее Има ли гинеколоЖКА,от която сте доволна или да ми препоръчате такава? :3

Фен
    mmm_sweet, от кой град си? Съжалявам, че ти се е наложило да преживееш това.
    mom4e sam

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз съм от София и съм доста доволна от моята в ройона на МОЛ София е.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Някой да сподели от къде мога да си взема хубав планер? От София съм.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си