.
Затворена тема
Страница 31 от 78 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1950
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Някой знае ли от собствен опит след колко време има ефект от мазането с чесън на вежди?
    А само да попитам после как се оттърваш от миризмата? Защото и аз искам да си я направя тази маска, обаче се притеснявам, че ще ми се набие в кожата и после с каквото и да се мия пак ще мирише...

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Някой виждал ли е НАСКОРО такава блуза из София? http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...=l&tid=8194391
    A колкото до чесънът,на мен не ми остава миризма..

Да ви попитам мини пресите на bellisima също толкова добри ли са колкото и тези с нормалния размер . Колебая се защото косата ми е доста къса и малката преса ще ми върши перфектна работа,но не съм сигурна дали изправя толкова добре .

Малко ми е тъп въпросът, но... в момента какви обувки си купувате за есента: затворени или с отвори на места?
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Купих си затворени .... защото ако запраска някой дъжд даже много се чудих направо боти ли да си купя ,макар че има още малко време да се носят и отворени

Супер фен Аватара на sladkalady
    Здравейте момичета!От една седмица ми излизат ситни пъпчици по лицето.По принцип си почиствам редовно лицето със тоалетно мляко ,мажа ги и с крем Здраве.Обаче нищо не помага.Някакъв съвет за премахването им и предотвратяване на повторната им поява?
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    По колко мигли на ден е нормално да падат ??!

Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от titkos
    Малко ми е тъп въпросът, но... в момента какви обувки си купувате за есента: затворени или с отвори на места?
    Затворени, защото времето е непостоянно, а те са многофункционални - стават и за слънчево и за студено и дъждовно време

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Принципно не е нормално да ти падат миглите,това не е коса
    1-2 на седмица според мен.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    А нормално ли е след като съм мазала веждите и кожата над тях с чесъна,да ми се зачервява..? :\

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Здравейте момичета!От една седмица ми излизат ситни пъпчици по лицето.По принцип си почиствам редовно лицето със тоалетно мляко ,мажа ги и с крем Здраве.Обаче нищо не помага.Някакъв съвет за премахването им и предотвратяване на повторната им поява?
    Акне аут лосион.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg

Принципно не е нормално да ти падат миглите,това не е коса
    1-2 на седмица според мен.
    Е да, обаче всичко по тялото се сменя - било то кожа, коса или мигли .. а за да дойде новото, трябва да падне старото ..

^ Нормално е, все пак правиш това, за да премахнеш мъртвите клетки, малко или много дразниш кожата

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    А нормално ли е след като съм мазала веждите и кожата над тях с чесъна,да ми се зачервява..? :\
    Да.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    А защо си мажете веждите с чесън ? За по-бърз растеж или ?!

Да. Премахва мъртвата кожа и така косъмчетата си проправят по-лесно път до повърхността на кожата. Или поне така се твърди. Не съм пробвала, мойте и без това си растат добре.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Момичета, когато си слагате спирала на долните мигли не ви ли се струва, че изглеждат тъжни? Направо се побърквам.... а ако си сложа само на горните не стои добре.

Само на горните слагам. На долните ми е грозно.
    Пази моториста !!!

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Момичета, когато си слагате спирала на долните мигли не ви ли се струва, че изглеждат тъжни? Направо се побърквам.... а ако си сложа само на горните не стои добре.

Не ми се струва така на мен ;д Или аз не съм мислила, че от това може да изглеждат тъжни и не съм се вглеждала просто.. Аз си слагам хубаво на горните и мъничко на долните. По принцип като се слага и на долните мигли, очите изглеждат по-големи и отворени.. И може би наистина ако се слага повечко на долните, се постига някакъв драматизъм и изглеждат тъжни.. ;дд Слагай си съвсем малко и не би трябвало да ти изглеждат така
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Опитвам се да свалям килца .И нали не е много лошо ако в у-ще огладнея повечко да хапна кроасан ?? Попринцип си взимам плодове, но с тях не мога да се нахраня като хората, ако съм доста гладна..
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

По-добре си прави някакви сандвичи с черен хляб от вкъщи,вместо да ядеш кроасани и вафлички особено, като си решила да сваляш!!!

аз нямам проблем точно с килограмите, ами имам малко отпусната кожа по корема ;д като съм изправена стои плосък, пък като се сгъна и блаа, едно такова увисва... Мисля, че ме разбрахте. От няколко дена правя по 50 коремни преси, но малко ме боли гърба, какви други упражнения може да ми препоръчате? И нужна ли е някаква диета?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    аз нямам проблем точно с килограмите, ами имам малко отпусната кожа по корема ;д като съм изправена стои плосък, пък като се сгъна и блаа, едно такова увисва... Мисля, че ме разбрахте. От няколко дена правя по 50 коремни преси, но малко ме боли гърба, какви други упражнения може да ми препоръчате? И нужна ли е някаква диета?
    Това е абсолютно нормално, в леко сгънато положение всеки корем изглежда така, дори плочки да имаше пак щеше да седи така.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Само на горните слагам. На долните ми е грозно.
    И аз така. Не знам на мен ли не ми ходи, но изобщо не ми харесва.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на strawberry88
    Колко пъти седмично да си правя маската за лице с хума и розова вода?Всеки ден или е много ...или няколко пъти седмично???

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Колко пъти седмично да си правя маската за лице с хума и розова вода?Всеки ден или е много ...или няколко пъти седмично???
    Аз си я правя същата маска веднъж седмично....понякога и два пъти,но не повече!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си