- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Питах за очна линия,но и това ми беше доста полезноПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Питах и в темата "Относно 90 дневната диета", но понеже никой не е писал там от месеци се съмнявам някой да го види скоро.. Та въпроса ми е: *на 90 дневната диета съм* Проблем ли ще е, ако обядвам преди 12? (към 11:30 най-късно?) Защото всеки ден имам СИП-ове и в 12 без 15 трябва да съм на училище... Та проблем ли е, ако хапна за обяд половин час по-рано? Естествено ще закусвам по-рано за да спазя интервалите между храненията.. И естествено няма да се тъпча.. хДД Дано не е проблем.. Че иначе обяда ми се пада чак към 16 часа..![]()
Исках да попитам пяната изтощава ли много косата ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Виж по щандовете на Есенс дали е останала от тази,защото май вече не я зареждатПървоначално написано от brutaLxxbunny
ако не,на Goldern Rose не е лоша,но не е водоустойчива
На мен са ми по-удобни с мека четка..още от самото начало,нищо че отидоха не знам колко кутии клечки за уши,докато се научаАко сега се учиш,може би ще предпочетеш писалка /струва ми се,че повечето хора я намират за по-лесна за нанасяне/,ама на мен не ми допада,като наситеност..пробвала съм няколко,но тези с четчица винаги са ми допадали повече
![]()
http://marquise-group.com/shop/produ...roducts_id=403 Какво мислите ? Някой използвал ли е силиконов сутиен (по принцип, а и конкретно този) и заслужава ли си ?
ПС: И марки, от които сте доволни .
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Силиконовият сутиен седи все едно си без сутиен, само дето не се забелязват зърната. И лепкащото му свършва бързо.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Бихте ли ми написали някой други сайтове за козметика подобни на beautycosmetic ?
![]()
Ихаа, хора!! Вижте какво открих... http://www.youtube.com/watch?v=BzWmhe5F0s4
Леле, ако знаех къде продават такиваа (??)
Хора, какво съкровище открих докато си разчиствах шкафа.Contradiction-Calvin Klein
Егати, кой знае от кога стои, че и капачката му я няма и докато се сетя кой е тоя парфюм...
Въпроса ми е...понеже ХИЧ не помня от колко време го имам,възможно ли е да е развален нещо? Шишенцето муе светло и едно такова цилиндрично, но беше супер забутано на тъмно място...100 милилитра е и е МНОГО над половината и не мисе иска да го хвърлям...![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Е какво да му има ? Най- много да миреше някак различно (провери) и да не е толкова издръжливПървоначално написано от PullMeCloser
![]()
То аз и не помня как мирише.... имам само спомен как се пръсках с него преди много време и че ми хареса, а сга също ми харесва... не знам, да не се обрина нещо, знам ли го от кога е.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Мии .. не мисля, че ще стане така, но знам лиПървоначално написано от PullMeCloser
По принцип никога не ми се е случвало, но можеш да си направиш тест като от боите за коса- пръсни малко някъде по кожата и виж дали ще има .. резултат. Но все пак мисля, че това трябва да ти остане като последен вариант (все пак нека се изкажат и другите)
![]()
Честно да ти кажа не ми пречи, дори ако е възможно мога да спя със тяхПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Някой да знае кога е откриването на ДМ в Пазарджик?![]()
И аз да попитам...каква е разликата между хума и глина за лице?И ИМА ЛИ ИЗОБЩО ТАКАВА?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
мисля че никаква,защото някъде бях чела за хумата и пишеше ''хумата (бялата глина) ..и т.н.Първоначално написано от Colombia
![]()
Мерси и на 2-те![]()
![]()
![]()
А зелената хума по-скъпа ли е от бялата?Колко струва?Досега не съм виждала...в аптеките да я търся,нали??![]()
^Оле,човек и аз днеска точно това се мислях...навих се да си потърся.
http://www.tally-weijl.com/collectio...icle/4389.html
http://www.tally-weijl.com/collectio...icle/4912.html
Има ли ги в магазина в Пловдив?!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Зелена съм виждала единствено по био магазините в няколко разновидности. Като готова маска за ползване, в тубичка, в кофа (огромна разфасовка) и на прах. В аптеките не знам дали ще намериш...При всички положения е по-скъпа от бялата.Първоначално написано от strawberry88
Аз се чудя дали да не си взеха в кофа и да си намажа цялото тяло.