- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Незнам дали е за тази тема но често сутринта като си духам носа от лявата ноздра все ми тече кръв-всяка сутрин.Дали да се консултирам с лекар.Пишете ЛС!Моля ви!![]()
![]()
![]()
(Към момичетата, които ми отговориха за силиконовия сутиен) Благодаря ви. момичета, ще си взема по- натам и ще го пробвам![]()
Сегашния ми "въпрос" е: Препоръчайте ми хубав хидратиращ крем за лице (за суха кожа), който да може да се използва и като основа за грим и по възможност да не е повече от 10-15 лева ..
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Препоръчайте ми матиращ крем,който НАИСТИНА да матира кожата??![]()
![]()
Първоначално написано от strawberry88
На Biofarma и Galenic са най-добрите кремове,които съм използвала.И в момента си ги менкам,но Галеник е по-скоро за зимата,защото има и хидратиращ ефект.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
хубава спирала? миглите са ми дълги.. е, нямам нищо против да се още по-дълги, но търся по-скоро спирала, която да ги извива хубаво? 20-25 лв.![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
Ползвай извивачка за мигли.
^ не е ли по-вредна?
направо си нямам представа как ще успея да си ги извия с това нещо, без да си изкарам окото![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Препоръчайте ми ефикасен крем за премахване на белези, петна, лунички и т.н. по лицето. И ако може да не е някакъв мазен, защото имам проблемна кожа.![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
доста тъп въпрос и вероятно ще ви стане смешно.. ама какви са тия матиращи кремове ? .. доста често ги чувам, но не съм виждала някой да си сложи или поне мои приятелки не ползват.. та.. някой да обясни моля ви.. действие,марка,цена
![]()
Първоначално написано от FuCKkK13
Матиращия крем е за хора с мазна и комбинирана кожа,контролира отделянето на себум и това гадно лъщене,което се получава.Маркии...доста са - Балеа,Биофарма,Галеник,Алв рде...Почти всички чуждестранни фирми,такива като Гарниер и Нивеа нямат.Ценаа,пак зависи...имала съм на Балеа за 4 лв.,имала съм и на Галеник за 30лв.![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ахамс.. мерсии аз трябва значи да си взема.. не ми е много мазна кожата,но преди менструацията ми е и предполагам,че ще ми помогне
![]()
Първоначално написано от millmii
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
На Гарниер и Нивеа има матиращи кремовеПървоначално написано от brutaLxxbunny
..на Балеа е боклук
![]()
![]()
Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
ее защо всички така си мислят,че е такова мачение ?Като започна да си извивам миглите в училище и класа ме гледат все едно се самоубивам точно така -->
А то е толкова лесно и безболезнено,след 2,3 път ще се научиш..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Някой може ли да ми препоръча някаква хубава маска за коса??![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Купена... Нямам много време да се занимавам да си правя маски за коса...Първоначално написано от XxInn0cencexX
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Най-добре професионална си вземиПървоначално написано от an0niimka
..иначе на Миозотис е хубава
![]()
Мерси много!!Първоначално написано от XxInn0cencexX
![]()
Момиче съм! xD
Първоначално написано от XxInn0cencexX
Вече изхабих една кутия от тази маска![]()
Много е хубава. Мисля да си вземам за втори път![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Здравейте !
От няколко дена използвам Акне аут крема , но започна да ми се бели , лющи кожата.Ако може да ми кажете нещо като маска или незнам (домашна) да се оправи възможно най - бързо.![]()
^Ако имаш доста пъпки,не е хубаво да правиш още маски.
Само ще ги раздразниш допълнително.
Просто разреди употребата ако можеш докато се оправи положението с лющенето.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!