- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
^Еми то ми се изчисти лицето смисъл имам само 2-3 пъпчици .
ех.. миосотис.. накрая и мен ще навиете да си я взема.. а иначе аз пак имам въпрос![]()
http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=22181
някой да я е ползвал и мнение ?![]()
^ползвала ли си я?
е аз вече така или иначе я поръчах, но все пак.. да питам за мнения![]()
На кой душ гел на Avon ви харесва миризмата най-много?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Първоначално написано от millmii
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
^ Nivea
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
+1 или даже ти препоръчвам повече Leocrema. Обаче не го слагай непосредствено преди да се гримираш. Просто наистина е достатъчно хидратиращ, аз си го слагам само вечер преди лягане.Първоначално написано от lqlq89
Nivea е много широко понятие .. Аз по - скоро искам да ми кажете някоя конкретна серия. От Нивеа майка ми е много доволна от този универсалния крем в големите бели кутийки, но аз имам чувството, че не попиваПървоначално написано от lqlq89
Много ми харесва и този в сините кутийки, защото ми е някак си перфектно мазничък за сухата кожа, но ме е страх да го използвам всеки ден, за да не ми запуши порите
Иначе в момента съм се спряла на http://www.nivea.bg/products/face-ca...light-day-care ..
Иначе мерси и на двете
![]()
И?Доволна ли си?Действа ли наистина?И за какви пари?Първоначално написано от millmii
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Крем срещу лунички, петна или пъпки за колко време трябва а подейства.. смисъл колко време трябва да минеш за дни става въпросщ за да видим подобрение
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
^Дни се съмнявам.По-скоро седмици.
Ох, изразих се погрешно.. Исках да кажа, че на това съм си избрала за момента и евентуално ако не си харесам нещо друго ще си купя. Като гледам явно няма много хора със суха кожа които да вземат да си изхабят клавиатурата за 1 коментар/съвет и сигурно ще си остане този (като избор). Моя Джонсанс трябва да свърши до няколко дни и после като си купя този на Нивеа и го изпробвам ще си изразя мнениетоПървоначално написано от Colombia
Иначе е 10тина лева, не вярвам да е повече, те на Нивеа по принцип не са толкова скъпи и се надявам и този да не е .
Ок,благодаря за отговора.
Аз обаче не мога да ти помогна.Моята кожа е мазна.
а за 2 седмици ? и кой ден най-вероятно може да излезне така видимо да намаляват ;дПървоначално написано от Colombia
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Много относително е!Още повече''кой ден?''няма как да ти кажа!А и едва ли някой може да определи.
Ако има хора,които са ползвали такъв крем,нека кажат мнение.
mee3 вземи си кремче срещу лунички с избелващо действие и при постоянна употреба може би до месец , ще забелиш разликата![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Хора, да ви питам според вас кой е най-хубавата марка гланц, която сте ползвали? Имам бая плътни устни, обаче много ми се разраняват и винаги се белят.. и като сложа гланц с цвят стои някак си грозно и лепнато отгоре..![]()
Първоначално написано от mee3
Зависи от крема и за какво по-точно се отнася от изброените 3.
Луничките са най-упорити. Те намаляват с годините и печенето на слънце.Майка ми така като навършила 18 г. почти не е имала, а като дете е била доста луничава.
Зависи и от типа ти кожа.Ако при родителя ти с лунички е имало същия ефект има голям шанс и при теб да е така. То си е до ген. Или в зависимост кое поколение си.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Искам да ви питам коя от трите спирали на Мейбълин да си взема - жълтата, розовата или лилавата. Ползвала съм ги и трите, и трите ми харесват, обаче сега много се чудя коя да си купя отново.
Предложете ми някой лосион за тяло за много суха и чувствителна кожа.
Първоначално написано от imaginemoi
Не знам на коя казваш розова, ама аз съм най-доволна от тази:
![]()