.
Затворена тема
Страница 43 от 78 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1950
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Добре ве, супер грозно е. Аз няма да си променя мнението, де, но просто ми беше интересно. Ще те съблече некой мъж и боди с гащи. Егати гадното.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Грозно е, да, съгласна съм. Аз и не нося много, но ако се случи да си сложа, съм с бельо отдолу, просто с тези закопчалки много ме убива ако нямам нищо.

Да, мен закопчалките ме караха да си мисля, че се носи с бельо, и това давах като довод на майка ми. Но не ме дразнят мен.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Оградените харесват ли ви?
    На мен токът не ми харесва, дебел е, но пък ще ги нося с кафяво плетено пончо, което определено не е най-елегантната дреха на света и по-тънък ток би бил неподходящ. Пък и са от естествен велур, супер качествени и доста скъпи, но това не е проблем.
    Не ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Да, мен закопчалките ме караха да си мисля, че се носи с бельо, и това давах като довод на майка ми. Но не ме дразнят мен.
    Наистина е грозно като се замисли човек, аз много рядко нося. Пробвала съм и със и без Май без бельо е по-добре, то самото боди си е бельо

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Как си правите кола маска вкъщи? На мен нещо не ми се получава.
    Аз с лентичките на Вийт. Или карам майка ми или сама. Ами залепваш, разтриваш така че да се залепи хубаво (около 20 секунди) и после рязко отлепваш в посока срещу растежа на космите.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Момичета, от лятото се каня да си купувам хубава маша, защото моята вече не става. Бях се спряла на Remington, но онзи ден видях, че Bellissima са изкарали нова, на супер достъпна цена. Понеже знам, че пресите им са супер добри, се чудя дали да не си я взема. Ето я и въпросната маша.
    http://www.bellissima.bg/?44,%D0%9C%...lticurl-s1-700
    Как ви изглежда?
    На мен ми изглежда добре. Не съм я ползвала, но според мен няма да съжаляваш ако си я купиш

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Искам да попитам, тези от вас, които носят бодита - под него слагате ли бельо? Преди време спорих много с майка ми, аз й казвах, че боди се носи с бельо, а тя - обратното. Казва, че това е всеедно да сложиш гащи върху гащите. Сега обаче и аз го нося без, защото с бельо ми се струва адски грозно! В пъти по-секси е без бельо. Интересно ми е вие как го носите?
    Аз бодитата ги нося само зимата и задължително със сутиен и гащи отдолу идеята ми е да ме топли, нали за това го и слагам ^^
    Мда, и моята цел е да ми топли, затова общо взето нося боди само когато е по - студено и задължително с белъо отдолу .. някак си ми се струва нехигиенично без нищо, пък и неудобно. На мен закопчалките ми убиват и с белъо, а без още повече. Пък и за училище се предполага, че никой няма да те съблича, а ако ще правиш секс ще си се подготвиш за това, а не цял ден така, просто не виждам смисъл . Не знам, това си е мое мнение, но според мен отдолу трябва да имаш нещо

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt
    Здравейте !! Искам да ви попитам чували ли сте, за спиралата със батерия ? Ако да моля кажете мнения и цената й и малко Инфо няма да е излишно
    Да, Bourjois имат такава .. незнам на каква цена е точно но , последно бях я гледала за 22лв. с подарък към нея
    А каква и е функцията .. на батерията или по - точно с какво е по - различна спиралата с батерия и тази без ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Боди нося съвсем рядко и то ,ако ми е студено ,ама много студено,защото и на мен ми се струва грозно,ама по -добре да ми е здрав кръста,отколкото да се гъзарея! Нося го с бельо,защото закопчалките са убийствени!Иначе гледам да се обличам топличко,че да не ми се налага да го слаам,чувствам се като бебе с това...
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Винаги върху бельо. Не ми е хрумвало, че може без. Абсурдно изглежда наистина, ама... Добре де, ако не носиш бельо, трябва да сменяш бодито всяка вечер, нали?

^ Разбира се.

А иначе, аз не се изразих правилно, не става дума само, ако те съблече мъж, ми като цяло обичам да изгледам добре под и над дрехите.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ето за това никога не съм носила боди ! А и не мисля, че топли кой знае колко...

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Как си правите кола маска вкъщи? На мен нещо не ми се получава.
    Какво ползваш, лентички, топла/студена кола, рол-они ? Кое по-точно не ти се получава ?

На мен са ми удобни, от гледна точка на това, че кръстът никога не ми е гол, и никога не ми е студено на него, иначе, верно, не топли много.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Абе момичета, дразня се вече! Не мога да си сложа хубаво спирала на миглите във външния ъгъл на окото! Вие как си слагате там? Спиралата ми е с по-дебела четка, Max Factor False Lash Effect.
    Everything changes, but beauty remains ...

Аз там слагам с върха на четката, Криси.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И аз опитвам, но никога,никога не ми се получава, винаги отива на по-вътрешните мигли. Опъвам си окото и така слагам, обаче пак не става много добре.
    Everything changes, but beauty remains ...

Добре де... Боди? Без бельо отдолу? На мен ми звучи някак супер странно, не знам защо.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^да ,за пръв път чувам такова нещо

Както казаха по-назад, бодито си е бельо.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на cookie_master
    Пробвала съм и с и без бельо под бодито.С ми е по-удобно,въпреки че нося много рядко
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на Dagichka
    Йей, явно не съм единствена на това мнение за бодитата Иначе да ви питам хора, не обичам много да си изправям косата(отнема ми 1 час и пак се къдри след 10минс), но все пак всички ми казват, че много ми отива с права.. Таа въпроса ми е преди да я горя с пресата, ми се ще да и слагам спрей ли каквото там се слага, за да не я горя много-много. Вие какво ползвате?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Йей, явно не съм единствена на това мнение за бодитата Иначе да ви питам хора, не обичам много да си изправям косата(отнема ми 1 час и пак се къдри след 10минс), но все пак всички ми казват, че много ми отива с права.. Таа въпроса ми е преди да я горя с пресата, ми се ще да и слагам спрей ли каквото там се слага, за да не я горя много-много. Вие какво ползвате?
    Термозащитен спрей.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Термозащитен спрей.
    Илии кристали(в аптеката можеш да си ги купиш). Аз поне преди да почна да я горя с пресата,слагам 2-3 капки на ръцете и мачкам косата в горната част и в краищата

Мега фен Аватара на Dagichka
    Ахам, благодарско! ^^ Утре ще ходя да търся

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си