- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Грозно е, да, съгласна съм. Аз и не нося много, но ако се случи да си сложа, съм с бельо отдолу, просто с тези закопчалки много ме убива ако нямам нищо.
Не ..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Наистина е грозно като се замисли човек, аз много рядко нося. Пробвала съм и със и безПървоначално написано от koshtramba
Май без бельо е по-добре, то самото боди си е бельо
![]()
Аз с лентичките на Вийт. Или карам майка ми или сама. Ами залепваш, разтриваш така че да се залепи хубаво (около 20 секунди) и после рязко отлепваш в посока срещу растежа на космите.Първоначално написано от lqlq89
На мен ми изглежда добре. Не съм я ползвала, но според мен няма да съжаляваш ако си я купишПървоначално написано от gabri3lla
![]()
Мда, и моята цел е да ми топли, затова общо взето нося боди само когато е по - студено и задължително с белъо отдолу .. някак си ми се струва нехигиенично без нищо, пък и неудобно. На мен закопчалките ми убиват и с белъо, а без още повече. Пък и за училище се предполага, че никой няма да те съблича, а ако ще правиш секс ще си се подготвиш за това, а не цял ден така, просто не виждам смисъл . Не знам, това си е мое мнение, но според мен отдолу трябва да имаш нещоПървоначално написано от Dagichka
![]()
А каква и е функцията .. на батерията или по - точно с какво е по - различна спиралата с батерия и тази без ?Първоначално написано от rosencetooo
Боди нося съвсем рядко и то ,ако ми е студено ,ама много студено,защото и на мен ми се струва грозно,ама по -добре да ми е здрав кръста,отколкото да се гъзарея! Нося го с бельо,защото закопчалките са убийствени!Иначе гледам да се обличам топличко,че да не ми се налага да го слаам,чувствам се като бебе с това...
maDamn
Винаги върху бельо. Не ми е хрумвало, че може без. Абсурдно изглежда наистина, ама... Добре де, ако не носиш бельо, трябва да сменяш бодито всяка вечер, нали?
Абе момичета, дразня се вече! Не мога да си сложа хубаво спирала на миглите във външния ъгъл на окото!Вие как си слагате там? Спиралата ми е с по-дебела четка, Max Factor False Lash Effect.
Everything changes, but beauty remains ...
И аз опитвам, но никога,никога не ми се получава, винаги отива на по-вътрешните мигли.Опъвам си окото и така слагам, обаче пак не става много добре.
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Добре де... Боди? Без бельо отдолу? На мен ми звучи някак супер странно, не знам защо.![]()
Пробвала съм и с и без бельо под бодито.С ми е по-удобно,въпреки че нося много рядко![]()
МОМИЧЕ!
Йей, явно не съм единствена на това мнение за бодитатаИначе да ви питам хора, не обичам много да си изправям косата(отнема ми 1 час и пак се къдри след 10минс), но все пак всички ми казват, че много ми отива с права.. Таа въпроса ми е преди да я горя с пресата, ми се ще да и слагам спрей ли каквото там се слага, за да не я горя много-много. Вие какво ползвате?
Термозащитен спрей.Първоначално написано от Dagichka
![]()
Илии кристали(в аптеката можеш да си ги купиш). Аз поне преди да почна да я горя с пресата,слагам 2-3 капки на ръцете и мачкам косата в горната част и в краищатаПървоначално написано от strawberry88
![]()