- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Някой да препоръча избелваща паста за зъби, която наистина да има действие?
На каква цена са кристалите които продават в аптеките ?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от brutaLxxbunny
да,някъде там.. около 10 лв са. моите не помня за колко си ги взех ,но някъде там
моите кристали бяха 15лв. обаче забравих как се казвахаПървоначално написано от eclipse3
![]()
такаа и аз да се включа с едно въпросче някой използвал ли е шампоан за изправяне ?? Действа ли ??Уврежда ли косата??Може ли да се ползва самостоятелно смисъл като ежедневен шампоан или трябва да използвам и друг шампоан заедно с него като при този против пърхут низорал??
♥ Forev3r ♥
Лакалут за избелване само тя ми действа малко е скъпичка но за сметка на това има резултат!Препоръчвам ти яПървоначално написано от RainOfHope
![]()
♥ Forev3r ♥
Ролята на батерията е амии... прави спиралата автоматичнаПървоначално написано от millmii
като я включиш и започва да се върти
♥ Forev3r ♥
По никакъв начин не може да ти я изправи. Ползвала съм, заедно с балсам и ефекта е нулев. Може да се използва самостоятелно, нямаш нужда от друг, но не ти го препоръчвам. Само ще си дадеш парите напразно.Първоначално написано от Winey
Ами аз мисля че то естествено не може да изправи косата ами само ще помогне да се изправи със сешоар например незнам така ми бяха казали моята коса не е много къдрева смсъл тя е само чуплива мерси все пакПървоначално написано от RainOfHope
♥ Forev3r ♥
Кристалите предпазват косата от сушене, но има такива, които подпомагат изправянето й със сешоар.
Първоначално написано от vampire_girl_
Ми разгледай в ютуб клиповете на това момиче - macbarbie07 беше като че ли. Все някъде ще го има.![]()
За шампоана дето "изправял"- аз съм ползвала, серията на Нивеа и още един, забравих му името![]()
Въобще не помага, аз не видях никаква разлика за жалост..
Първоначално написано от PinkPan7her
Еехеее трябва да имаш 10 бодита поне ;д
Аз си го нося с бельо.И без това нося прашки и бодитата пак са ми такива,така че не стой много грозно,а пък когато съм излизала с гаджето ми (бившия де ;д ) не съм носила боди.Като цяло рядко нося и аз![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120378Първоначално написано от vampire_girl_
http://beautycosmetic.biz/biotrade-b...ik-p-5735.html някой да го е ползвал?![]()
значи такова има почти същото на една куча марка Trendy, струват 2,40, номер 48 мисля беше. ето снимка:Първоначално написано от vampire_girl_
http://i53.tinypic.com/ci78m.jpg
Къде има козметика на Trеndy ?Първоначално написано от EJIu
Самата марка ми е позната, но или не се заглеждам или не съм срещала скоро като че ли...
И на мен мноого ми харесва това червило...
Aми аз го взех от съвсем обикновена дрогерия, дори и по малки магазинчета за козметика съм виждала. Сега видях, че цялото име на марката е "TRENDY by Cosbell"
Мерси.A иначе сега разглеждам новия каталог на Ейвън и има доста такива червила, в този цвят, обаче в повечето случаи доста се разминават цветовете от списанието и на живо.
ДААА! Много ги мразя тия червила от ЕйвънДва пъти се прецаках да си взема и двата пъти самото червило беше с дооста по-различен цвят от на картинката...
Аз и с лакове съм се прецаквала..Първоначално написано от EJIu
![]()