- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Здравейте! Имам пъстри очи и кестенява коса какви сенки трябва да ползвам?
Земни тонове - както за обличане, така и за грим - ще ти придадат много естествено, много истинско излъчванеПървоначално написано от SqNkA
![]()
Сенки - златисти (но леко, не някви цигански), кафяви, бежови..![]()
Като си я вземеш кажи дали изправя добре,ако можеПървоначално написано от Josefinne
Последната ми преса беше същата на външен вид и бях супер доволна,но се развали и искам пак такава
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
А става ли и за къдрици?Първоначално написано от vampire_girl_
Момичета подариха ми .. нещо. Целта на този ми пост е да ми кажете (ако знаете, разбира се) какво точно е това и за какво се използваСтава дума за това нещо си за коса на Л'Ореал
http://4.bp.blogspot.com/-d4OEWKgWG7...110%252C00.jpg Много тъп въпрос, но по - добре вие да ми помогнете, отколкото просто да си седи на рафта ..
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Мисля,че е балсам за коса ама не съм много сигурна...на опаковката не пише ли нещо??(hair mask,conditioner)???Питай,който ти го е подарил.Първоначално написано от millmii
![]()
![]()
Мда, и аз току що открих, че е балсам за косаПървоначално написано от strawberry88
Лошото беше, че има надписи на всички други езици, но не и на английски (за бг въобще не коментирам) :X В крайна сметка намерих същия балсам за коса, но в по - голяма опаковка в български сайт (ето го - http://bg.strawberrynet.com/haircare...edibly/112383/) и от там се ориентирах. Благодаря ти все пак !
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Препоръчайте ми ежедневен,лек сутрешен грим за сини очи?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
Спирала и черен молив?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз лично съм супер доволна! Имам два чифта и нямат мърданеПървоначално написано от XxInn0cencexX
![]()
^ Аз пък имам обратни впечатления. Имах едни боти миналата зима, след месец носене тока им се спука и почна да издава един такъв много издишащ звук като ходех, щото самите токове бяха кухи.Нещо от типа на : "Фуут-фуут". Покъртително! Та в кофата.
Да принципно,на мен ми издържат...Първоначално написано от XxInn0cencexX
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Според мен не са качествени.Даже не са и удобни.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
...предложете ми нещо за справянето със белезите от акне по лицето..![]()
Химически пилинг, но имай предвид, че изобщо не е полезен. Пълното възстановяване отнема няколко месеца, а процедурата не е евтина.Първоначално написано от merilin2
Ако не искаш да взимаш толкова драстични решения, просто спести пари, купи си качествен коректор и фон дьо тен. Отиди в някоя от по-скъпите парфюмерии (Douglas, Mac) и обясни проблема си. Предполага се, че ще ти препоръчат нещо покривно и подходящо за кожата ти.
След това при гримиране просто нанасяш коректора на проблемните зони и отгоре фон дьо тена. Разнасяй всичко добре, никой не харесва петнисти лица, старай се да изглежда възможно най-естествено.
Но имай в предвид, че коректорът и фон дьо тенът няма да изгладят релефните белези, били те вдлъбнати или издадени, в сравнение с останалата част от кожата. Това може да направи единствено химическия пилинг.
П.П. Сега се сетих, че има разни кремчета за белези, но не съм чула добри отзиви за ефекта от тях.
Аз имам само кецове и маратонки, токчета не съм пробвала.Първоначално написано от koshtramba
Според мен е чанта за лаптоп![]()
ХАХА, не е чанта за лаптоп.
Аз нося само такива - това е вид дамска чанта, само че е без дръжки. Има го в няколко размера, като най - малкото прилича на портмоненце. Лично на мен са ми по - малко кич от дамските чанти, а и в ръка като го държа ми е по - удобно. Модели има най - различни, аз предимно го нося на по - спортно облекло/ в ежедневието/. За официални случаи не е много удачно, защото си е с цип и е някак... странно. ЗЗа официално са по - добре тези със закопчалките.
kaRamella в по - големи магазини за чанти би трябвало да има такива работи... дамска чанта без дръжки му викам аз. Ако кажеш голямо портмоне може би също ще те разберат...