- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Да желатин е.Доста добър е ефектаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Супер,ще го пробвам.Пробвах маската за устните от това момиче и е супер![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Моя дезодорант на Adidas е доста добър - свеж аромат, не оставя никакви петна и ми държи доста дълго. Абсолютно никакви оплаквания нямам, трети флакон подред вече си взимам ;х Иначе пробвай и с Rexona.![]()
Момиче ^^
^^Мерси много, момичета!![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално написано от arsenalllbaby
Кой точно ти е дезедоранта?Снимка?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Един въпрос: С какво махате пъпките от лицето си?
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
малко инфо ако можее : ) ааа искам и да ви попитам крем Витасин някой използвал ли е за белези.. пишело, че и за акне ставаПървоначално написано от strawberry88
![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
http://biotrade.pixelflower.com/?p=48&l=1&id=3 и сапуна.Първоначално написано от BrokenHeartt
![]()
ахм, мерси .. а за витасина някой нещо ;дПървоначално написано от strawberry88
![]()
някой може ли да ми каже къде в софия мога да намеря дънки с много висока талия тип корсет? мерси![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Аз ползвам Витасин винаги като ми излезе пъпка.Маха се веднагаПървоначално написано от BrokenHeartt
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Koe помага най-много при зачервена кожа след козметик?
Съвсем скоро на пазара ще се появи продукт, който премахва пъпките също толкова ефикасно като акне аут, и е с напълно естествени съставки, при това цената му ще е повече от достъпнаПървоначално написано от BrokenHeartt
![]()
И аз използвам Акне Аут, но съдържа доста химия, а все повече учени препоръчват да не се използват продукти, съдържащи салицилова киселина.
фон дьо тените и пудрите не се отразяват добре на кожата ми, за матиране и изравняване на тен възможно ли е да използвам само основа за грим?Ще ми свърши ли работа?
![]()
I love my high heels <3
Йей, прозвуча ми като реклама и накрая само добавяш "Всъщност под бъдеще имаме предвид сега, докато си губите времето пред компютъра". Ок, сподели нещо повече, че ме заинтересуваПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Принципът е същият като с шампоаните за мазна коса - регулират себума до едно време, след като пресушават скалпа (респективно кожата на лицето) и то започва да отделя повече себум, за да се защити. Акне Аут като цяло е прекалено агресивен.
Пускам ви и на двете по едно ЛС.
PinkPan7her, искам и аз едно ЛС![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!