- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
^Откъде мога да си сваля филма,в замунда го няма .
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
^ докога е промоцията?
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
^благодаря![]()
Спи ми се! А пия кафе...
Момичета, мислите ли, че панталоните с висока талия отиват на хора с тяло тип круша?
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
кажете черна ризка с какво може да си отива?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
как е на англиийски обувки на платформа ... нещо с D беше
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Някой знае ли каква е цената на изкарването на червена карта?
Някой ще предложи ли онзи спрей с кристали за коса,когато сее прави с преса,че нещо ходих в DM ,ноо не можах да открия такова нещо![]()
Здравейте,не съм чела цялата тема и може да се повторя с въпроса ми..Та какви продукти слагате на косите си преди да ги изправите за по дълготраен ефект.Защото моята веднага се начупва..Пробвах и с вакса,взех си някакво кремче но и от него ефект никакъв,понякога и лак пръскам но пак се начупва не знам какво да я правя вече ;(
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Момичета,на колко време си сменяте сенките?Аз имам палитра (48 цвята...) на Руби Роуз от началото на 9ти клас ми е (сега съм 11ти...значи 2 години някъде) и май й е време да я хвърля вече?![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
^време е да ги смениш...мисля че срока им на годност е година -година и половина.
Моите сенки са от преди 3-4 години ,но още не съм ги сменила,защото мн рядко си слагам от тях.
Спи ми се! А пия кафе...
Шофирай разумно - стигни жив!
мисля да си купя заздравител на перфект.. ще го ползвам и като основа за лак.. предложения (ноктите ми се цепят много гадно) ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ купих си 5в1 защото нямаше 3в1 .. имаше изсушител за лак,втвърдител,един с копринени нишки (не помня точно как се казваше) и 5в1 .. и аз реших 5в1 ..
И втвърдителя имам. Много съм доволна. Може би защото си купувам кучи марки лакове, нанасям по два слоя и отдолу за капак винаги имам основа заздравител, вместо да съм като гипсирана половин-един час, капвам изушител и се захващам със задълженията.
Това 5в1 какво представлява?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!