- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
wholesale-dress.net това е
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Такаа и аз да питам
Приятелката ми скоро ще има рд. ии незнам какво да и купя![]()
Смисъл тя има странен стил ... някакъв такъв :ДД охх .. харесва ризии, сака и носи черно ии.. а! обича Англия :Д
^ някаква ризка с шалче на което има нещо свързано с Англия ?
http://www.facebook.com/pages/New-Hits/243939012312222 Like - haresaite mnogo shte vi haresa stranichkata <3
някой да предложи декорации на нокти с плодчета ?
^ мерси.. аз тези в гугъл ги гледах и исках нещо интересно т.е. не просто сложени плодчета,но все пак мерси
Би трябвало да е гаранционната карта тва![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
амм аз обаче вече ризи съм и подарявала ии искам нещо ново![]()
Нещо сребърно?Шал?Книга?
Аз си търся не много скъпа,но хубава очна линия.Идеи?Марка и цена,моля.![]()
^ мерси ще поразгледам
а за подаръка - шалче свързано с Англия и нещо сребърно примерно..
emii zashto ne i kupish neshto kato .... mojebi slushalki ! Nqkoi mnogo skupii i gotini . Sigorno se e izrubila s tiq malki slushalki , no q murzi da si kupi drugi xD .. Mojesh i da i kupish edno kufarche xDDD ili VATOVRUZKA ! ili shipove , ili riza ama nqkoq qka , ili nqkoi qk slitcher koito da e shiro i qk i shirok <3
мии не ;д тя не харесва такива неща.. ии пиши на кирилица!
аааа ... защо не книга . Някоя криминална книга , например някой за Шерлок Холмс , или от ония гердани където се слагат снимки , нали за най добри приятели . Или онези гривни на които им се закача символ Или там каквото се пада,
Последно редактирано от death-mistress : 01-11-2012 на 17:03 Причина: добавка
Искам да ви попитам . . преди ползвах шампоан оцветител и ме хваща . . не пиша за това .. а за това да ли хваща върху боя - четох четох и никъде не видях .. . . ии още нещо миналата седмица се боядисвах 2 пъти .. в 2 дни и тъй като ме хвана само в корените . . защото не отидох на фризьор да ме обезцвети . . аа направо сложих боята .. стана мама мия .. за това ми се иска да го по - прикрия със шампоана .. ;сс но .. ме интересува ще хванели върху боята и дали няма да оплешивея вече ;д
^ ами аз до сега в магазин честно казано не съм виждала.. се в инернет намирам.. и ти искаш нарязани или цели пръчици ?