- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само за момичета!
никога не ми се е случвало,винаги се усещам предварително и попринцип 1 ден съм вкъщи заради болките.на приятелка като се случа бързам да й взема чантатаа или да й купя превръзка,а ако по лоша случайност се е изцапала си тръгва,няма какво друго да се направи![]()
На мен пък винаги ми идва вечер!!!!![]()
Но недай си боже да ми дойде в даскало така или иначе съм подготвена!
Първоначално написано от Colouring
same here![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Каква страшна история имам и то от преди няколко месеца... :Д
По въпроса ти - малките джобчета в подплатата на чантите/раниците сякаш са измислени точно за по една-две превръзки. Слагай във всяка чанта по една. Ако нямаш - питаш и ти дават. Почти всяко момиче има в себе си винаги, ако няма хора около теб - купуваш. Ако се изцапаш си връзваш нещо на кръста и си тръгваш. Цирк става, ако е лятото.. :Д
винаги трябва да си носиш поне една ! .. ако забравяш .. съученички малко ли бе![]()
Ем наа мн мои приятелки им е идвало в даскало и азз винаги си нося превразки и им давам, но на мен не ми се е случвало. Най добре си вземи един малак календар и си отбелязвай кога ти е било последно за да знаеш кога горе долу ще ти дойде другия път.
На мен все още не ми се е случвало, но най-добре като ти наближи "термина"да си имаш 1 превръзка/тампон в раницата и да имаш по-дълга дреха или суитчър (да си го вържеш ако стане инцидент ..
)
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
1 път бях забравила да си взема превръзка ии ми беше дошло (добре че беше зимата) свалих си якето ии си го вързах на кръста някой да не види
казах на класната ии тя айй отивай се опрай аз щи извинъ оцъствията отидох до нас ии такам
![]()
![]()
![]()
Ако трябваше да избирам между-- фалшиви приятели ии самотата бих избрала --- да бъда сама) !!
Ами или с носни кърпи или си траеш![]()
![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Слава Богу, не ми се е случвало!![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аз си знам г/д кога трябва да ми дойде и съм с малка превръзка..Първоначално написано от Rikity
Ако ли не си нося в чантата и съм с тъмни дънки за всеки случай ..![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
то си се усеща, като ще ти идва![]()
ма квато съм разсеяна, майка ми постоянно ме пита дали имам, че да не стане гаф
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Никога не ми се е случвало...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
веднъж ми дойде в даскало - добре че бях с тъмен панталон
иначе эамаэвам положението с дрехи на кръста
или питам приятелки эа превръэка
хахаха, това ме подсети за един случай - в някой мол бяхме с приятелки и гледаме - една жена в зара с огромно петно на панталона и приятелката й нищо не й е казала и тая не се усеща. аз се пръснах да се смея, то трябва да почустваш толкова кръв се пак![]()
![]()
Еми, гледам да не се случва, ако се случи- муфтя за превръзка или тампон. Ако никой няма- кърпичка и продължавам да муфтя.
Отивам до магазина за тампони, а ако е прекалено късно си отивам в нас.
Повечето пъти обаче имам в раницата.
Сетих се за една със светло син панталон, цял ден си носи петното.
Мен ме хващаше срам като я гледах!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
леле,не ми се е случвалодано да не се случи ..
- only GOD can judge me !! ;]
На мен веднъж ми се случи ама за щастие бях подготвена. Т.е. носех си превръзка.![]()
![]()
искам на някоя да и изям използваната превръзка винаги ми е било фетиш...![]()
![]()
![]()
Хах на мен същоо ...Първоначално написано от summerxtime
![]()
I love you
you beautiful
our hearts become one
and we would love
is to end world ...![]()
![]()
Абе човек, ти приятелки нямаш ли си ? Искаш от някоя приятелка и тва е ..![]()