- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години си оскубахте веждите?
Да бе, вечер, на скапано изкуствено осветление, за да си ги прецакам максимално.Първоначално написано от Sectumsempra
И е супер смешно отдолу да са оправени и красивички, а отгоре - гора!
Първоначално написано от circlesquare
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
+Първоначално написано от mynichka
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На 13![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
+1Първоначално написано от PinkPan7her
От много отдавна си махам по няколко косъмчета отгоре, а нищо ми няма. Не виждам какъв е проблема... Много момичета го правим. Вечер наистина се прецаква всичко. Хващам някое малко косъмче без да искам и се разваля формата. А за зачервяването - знам че има такива охлаждащи кремчета, които предотвратяват болката и зачервяването
![]()
Момиче ^^
преди 2 години, на 13 една бивша фр ми ги поускуба малко, след това спрях отново да ги чистя, и официално почнах на 14.![]()
13..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Веждите ми винаги са имали хубава форма и миналата година просто ги оформих леко от долу...следователно на 15г.
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
На 11-12, защото бяха отвратителни.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
На 13-14 г.
Humans need fantasy to be human.
12-13
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Някъде на около 14 и като си гледам веждите на снимки от преди това ми става лошо![]()
![]()
На 14,попринцип моите са си хубави,не ги пипам много,само ги дооформям.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
13![]()
: )