- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години си оскубахте веждите?
На 12 или 13 бях.![]()
13
Силно обичам, трудно прощавам, лесно подлудявам,гадно наранявам, рано или късно-всичко получавам!
...<3}~{~}{~}}~<3...yeahh babyyy ;** <3
Чистене - 11
Оформяне 12-13
Само казах на майка ми и тя каза "Щом искаш кажи на сестра ти да ти ги оправи"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всички вежди са различни! Не съм съгласна,че скубането вечер не е добра идея - ако има добро осветление защо не ( в много от козметичние салони има изкуствено осветление ). За скубането от горе също не е желателно защото това прави веждите да изглеждат по близо до окото следователно први и окото да изглежда по малко. За да не се скубят косъмчетата от горе се подстригват .Първоначално написано от PinkPan7her
Абе хора като не можете сами ходете на козметик !!
Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.
Първоначално написано от tonie__
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Sectumsempra с тази изкуствена светлина не само и веждите ще си развалиш, а и зрението, защото трябва да скубеш с/у нея, за да виждаш.
Колкото това да не скубеш отгоре - ти сама го каза има различни вежди! Някои хора имат доста косми и от горе,така че това, което ти говори твоята козметичка си е индивидуално за теб...
на 12- 13
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
на 10 започнах тайно да ги почиствамбеше ме срам суупер много и доста време ходих с различни вежди
![]()
на 12 ги оправих и още са ма същите
![]()
На тринадесет или четиринадесет. Не съм сигурна вече, но помня колко спорове имах с баща ми, който настояваше, че така съм по-хубава и няма нужда да ги скубя. А аз толкова много ги мразех, даже бритон си бях подстригала заради тях. Най-накрая спечелих спора ^^
Аз на пресни-пресни навършени петнайсет досега съм ги скубала само веднъж... просто не съм особено убедена, че ще го направя като хората, ако се пробвам (на всичкото отгоре имам рожден белег на веждата от скалпела на лекаря и това допълнително усложнява нещата), а майка ми не си пада по идеята да даде някой и друг съвет...
Roma locuta. Causa finita.
13
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
На 13 години.![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
Аз от 13-14, не съм сигурна...
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!