- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години си оскубахте веждите?
Първо си ги скубах в 6-ти клас, но само по средата.. никога не съм имала някакви големи и грозни вежди.. и няколко месеца след това една приятелка вече ми ги поуформи, но пак не станаха еднакви и вече си ходя на козметик..)
12![]()
лятото на 7ми клас
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
13
5 клас станаха еднакви, сега пак съм със същата форма
мисля, че бях на 13.. едно лято ;д
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
11или12... сама, в нас, перфектно. на козметик никога не съм ходила за вежди, и без тва са ми руси и лесни за поддържане![]()
да ви кажа казах на мама която никога не си е скубала не че нешто просто няма нужда нейните са перфектни ама мойте не са такиваа иначе ги окубах на 15 аз я питах и тя два дни си прави малко на строга иначе не сам имала никви спорове с нея
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от perfectlolitka
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
12
на 14 май бях .. там някъде ..започнах сама и тази година вече започнах при козметичка и много си ги харесвам ..
майка ми малко се мръщи,че ми били тънки.. обаче... за мен са си много добре!
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
малко късно , на 15 . Сега ходя на козметик и съм доволна от резултата![]()
рамо до рамо със себе си...
13![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
13
12
13 ,май .![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
13
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?