- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години си оскубахте веждите?
на 12-3, сама, никога не съм ходила на козметик за веждите, защото като знам, че ще почне да ме съветва кое и как трябва, свят ми се завива
П.П. Честно, не го разбирам това със забраната на много майки да си скубеш веждите, да си махнеш космите, мега малоумно е. Това не са някакви вредни неща, няма никакво значение дали ще си оскубеш веждите на 12 или на 15..
15, почти 16.
Просто веждите ми не бяха толкова зле допреди 2-3 години.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
На около 12-13, не помня точно вече.
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
12-13, в началото сама, обаче ги бях направила, толкова зле, че от тогава не смея да ги бутам и ходя на козметик. ;д
на 13 май.Отначало сама,вече си ходя на козметик.Много са ми руси веждите и не ми се занимава.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
8 клас да съм била ;д
nigga stole my bike
12 години някъде
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
На 13 някъде май.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз бях на 15-16, но никога не са ми били някакви дебели или гадни. Все още махам по 10 косъмчета, за да са идеални, просто повече не е нужно
12 ;o станаха ужасно затова ги оставих да порастнат (: сега са супер (:
13 г. Все още ги почиствам![]()
На 14 т.е. това лято , за 15-ти юни си ги оскубах..Иначе те са ми руси и не са много големи,та по принцип мога да мина и без скубане.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не помня,но те са ми оформени и само подръпвам това,онова.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На 14 години.. в средата на седми клас бях вече с форма. Преди това от 13-годишна си ги почиствах отдолу, пак имаха форма, но след като отидеш на козметик да ти ги пипне чувстваш огромна разлика.![]()