- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета отговорете!
Кои предпочитате?
добре, колко теми още ще пуснеш за превръзки ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
обикновени евтините 15ст![]()
Интересувам се ! При мене е наболяла тема ! Мн съм назад с тези нещаПървоначално написано от insane7
![]()
^Сериозно ли?Козметика и диети?Всичко тийн накуп?И само на тази тема..
Как може да си назад?Купуваш си превръзки и с времето ще научиш кои ти харесват и кои ще си ползваш.Предполагам си набор '98(според ника),явно това ти е основната тема в момента,ама не е нищо чак толкова грандиозно.Relax.![]()
Да 98 набор съм и наистина това е основната тема! Много навътре приемам нещата! Ама няма просто с кой да се съветвам! Затова пускам такива теми!Първоначално написано от Colouring
И аз така.Първоначално написано от vampire_girl_
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
е като се интересуваш трябва ли да пускаш еднакви теми ?Първоначално написано от siss98
единствената разлика е, че в тази има и анкета.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Не знаех че може всичко в една тема извинявам се!Първоначално написано от insane7
ползвам тампони, но като ежедневни превръзки използвам Discreet (удобни и ароматизирани)![]()
![]()
![]()
какви са те да им се извинявашможе да пишеш колкото теми искаш да питаш каквото те интересува за тва е форум не обръщай внимание защото всички са Прости
![]()
Мерси за подкрепата!Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
![]()
![]()
аз пък от флирт съм най-доволна![]()
Сериозно ли?Първоначално написано от siss98
![]()
![]()
![]()
п.т: Always![]()
DAПървоначално написано от zlatit0o
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...%EA%E8&start=0
Ако и утре ми се набиеш на очи, изхвърчаш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!