Предварително се извинявам за допуснатите правописни и пунктуационни грешки. От бързане е ..

Към темата: Така всички е свързано с брат ми. Преди близо седмица ме уведоми, че очаква своето 2ро дете. Искренно много се зарадвах! От голямото щастие допуснах грешка да споделя във фейсбук следното : " Отново ще ставам леля! " При което започнаха всякакви кометари от рода стига толкова деца, кажи на брат ти да престане да се ебе и всякакви подобни! След което, незнам кой, но някой е влезнал в моя личен профил и е започнал да пише от мое име неща от рода на : " вече имам 3 п;еменника неискам още " и тем подобни. Като се има в предвид, че аз имам само 1 племенник! Както и да е ... Жената на брат ми го е прочела преди да успея да го изтрия и от там се започнаха семейни скандали, до където се стигна до думите на брат ми : " аз нямам сестра, не ме занимавайте с нея повече, неискам да я виждам нито да я чувам ! " Които ме нараниха много! Тъй като брат ми е члена в семейството, който целя, уважавам и обичам най - много. Та към проблема : Немога да обедя брат ми в невинността си ! Няма как да докажа, че някой друг е влезнал и го е написал тъй като човек да пише такива неща от чужд профил е рядко срещано ! По никакъф начин немога да го убедя! Искам съвет как мога да му върна доверието в себе си ?! Моля за помощ! Благодаря предварително !