- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е програмата ми ?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Понеделник - Гърди и Бицепс
Вторник - Почивка
Сряда - Гръб и Трицепс
Четвъртък - Почивка
Петък - Трапец и Рамо
Събота - Почивка
Неделя - Крака и Корем
Добре ли е тази програма ? ще я правя с по-тежки килограми за натрупване на мускулна маса и ще започна Октомври, ще я правя някъде 10 месеца ?
Благодаря, мислех, че моята програма е добра но благодаря.
Защото писах в ФитнесБГ и ми я одобриха, но щом твоята е по-добра ще си я променя.
Благодаря, значи от моята програма никакъв ефект няма да има...
почвам тази която ми даде тогава.
Добре, мерси.
Първоначално написано от mediumpimpin

Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...

Направи ли вече 40 санти ръка?

Ако може да попитам за моята програма, понеже ходя с приятели и те са по опитни и ми казаха кво да правя:
Понеделник - Гърди
Вторник - Гръб и Трицепс
Сряда - почивка
Четвъртък - Бицепс и Трицепс
Петък - Рамо
Събота и Неделя - почивка
И сега се замислих дали няма да е по добре да работя по една програма, която аз си измислих (начинаещ съм :Д)
Понеделник - Гърди и бицепс
Вторник - Гръб и трицепс
Сряда - Рамо и Крака (може и корем)
Четвъртък - както в понеделник
Петък - както във вторник
Събота и Неделя - почивка
Така, че коя програма е по-добра - на приятелите ми, моята или нито една от двете :Д (в такъв случай ако може да ми препоръчате някоя по ефективна)
Живота е такъв, какъвто е!
tazi det ti si q mislil e po-zle, ama i drygata e zle, no e po-dobre ot tvoqta ;d mahni edin put triceps i dobavi kraka i korem i dai po4ivni dni kvi sa tiq da trenira6 po 5 dena
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Тоест как ще стане? Ще съм ти благодарен да ми кажеш защото вече 3ти месец съм на програмата на приятелите ми
5 поредни дни да тренираш и после 2 дни почивка? LOL! Защо не тренираш през ден?
Money
Is
A
Major
Issue
И двете програми са яко зле, ама тая на приятелите ти май повече.

сплитовете разглезват мускулите забрави това трениране за тяло. тренирай за сила щом си силен ще имаш и хубаво тяло

Добре ако може предложете някаква програма тогава, защото четох тази тема ->> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=382575 <<-
и много ме надъха и сега искам още повече да заякна
Толкова много глупости не бях чел на куп в една тема....
Сплит системите са най-подходящи за средно напреднали и напреднали,тъй като по-често могат да се тренират мускулите,а не на 7-8 дни веднъж.Тренирай 3 към 1,2 към 1 или 3 към 1,3към 1 като в подреждаш мускулните групи от по-изоставаща,така ще дадеш приоритет на по-слабите такива.
Виж

Ясно ама може ли да предложите някаква програма (може и вашата, тренирам от 3 месеца), по която да тренирам.

А може ли да си направиш твоя тема, а не да спамиш в моятаааа ?

А, аз да попитам сега вие коя мислите че е по добре, моята или тази която mediumpimpin ми я препоръча с четиридневния сплит ?

топла или студенаПървоначално написано от Uncontrollable
За съжаление топла ;дд
Темата не е твоя, доколкото виждам, а мояПървоначално написано от jh97

Първоначално написано от jh97