.

Виж резултатите на анкетата: добро

Гласували
3. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • много добро

1 33,33%
  • лошо

2 66,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

какво ще кажете за езиковата гимназия в плевен?

аз тази година отивам българия да уча,винаги съм учила в чужбина,и незнам какво и как е,споделете, какви са там хората,т.н.

моля ви без обиди,, само кажете истината.

отивам за 9 или 10 клас,но незнам , още не са ми казали нищо от министерството на образованието.

благодаря.

Ами аз сега ще уча в Плевен, но в МГ-то.. както и до е За езиковата съм чувала различни мнения.. някои казват, че е пропаднала, други, че си е добра .. не знам! Според мен имаш ли желание да учиш, ще учиш .. просто не трябва да се връзваш на акъла на тези, които пропадат. Една приятелка ще учи там, ще видим какво ще й е мнението
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

Цитирай Първоначално написано от nikchity
    Ами аз сега ще уча в Плевен, но в МГ-то.. както и до е За езиковата съм чувала различни мнения.. някои казват, че е пропаднала, други, че си е добра .. не знам! Според мен имаш ли желание да учиш, ще учиш .. просто не трябва да се връзваш на акъла на тези, които пропадат. Една приятелка ще учи там, ще видим какво ще й е мнението

благодаря ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си