- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да махна червения цвят ! HELP!
и аз мисля че така си си хубавааа......![]()
![]()
![]()
и аз направих като теб но аз със кана и моята падна мн бързо![]()
![]()
![]()
Be SeXy :P
Да ти кажа и на мен първите няколко дни, след като си направих косата червена, ми се струваше, че всички ме зяпат. Но не е така. Свиква се. Наистина много ти отива новият цвят!
Иначе можеш да се боядисаш в тъмно кестеняво. Ако сложиш светло кестеняво, дори и да се получи в началото, червеното почти задължително ще избие на места след някое и друго измиване.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Изчакай поне 4-5 измивания и ще си падне сама, нали е безамонячна, иначе заради това ,че не можеш да свикнеш с цвета ще ти окапе косата ...рискувам да ти кажа ,че става с обезцветитил ,но ако те е грижа за косата ти не го прави ,ще изгори ужасно много и ще прилича на слама ..След един месец сама ще падне и тогава се пребоядисяй с трайна боя,ще се хване ,но до тогава ще и свикнеш на тази,изглежда хубаво просто не са свикнали както др така и ти да се възприемаш така ..![]()
Ако питаш мен изобщо не го махай,много ти ходи и е много свежо така!![]()
според мен напълно ти ходи цветът и няма откакво да се притесняваш,аз лично много исках да си направя лилави кичури но взех че се боядисах почти цялата и продължавам да го правя,а като се има в предвид че моето лилаво е супер наситено ... харесвай се така,много ти ходи![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Ммм, този цвят ти стои много добре. Не прави грешката заради околните да го промениш.
Ааа страшно ти отива,но ти си знаеш! А иначе само за фризиъор бих те посъветвала не експериментирай у дома да не стане грешка както по горе изписаха момичетата!![]()
Според мен няма нужда да се боядисваш наново. Този цвят ти стои страхотно. Не го променяй.![]()
![]()
Наистина, много ти отива този цвят, но с русото по ми харесваш.
Be my wicked lover, but don't be my friend.
Не го махай заради околните, стои ти просто супер!
Първоначално написано от LeDa
+ естествения ти цввят е уникален, не проумявам с къв акъл си се боядисалаот пуста гъзария
Как мразя, майна , когато момичетата си боядисват косата![]()