- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Това не съм го казал.С колко хора съм се запознал от форума irl.Първоначално написано от valdesbg
Смешно е,че от известно време те гледам как се самопредлагаш публично наляво надясно.Някакво отчаяно изглежда отстрани.
МожеПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Ама нали се сещаш че презкурина си го взимам редовно. So => as long as it`s fun for me, it`s ok![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В този раздял ли трябва да е темата?
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
^Не.
Модератор и си позволява много, така ми се вижда. Нали трябва модераторите да ни служат за пример?
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Той е корумпиран модератор.Първоначално написано от cazzo
Едно момиченце му плаща в натура, за да си получи спама.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
"След всичките ти изневери и прочие , на които давах 2,3,5 и безброй много шансове не се промени, дори казваше, че ме мразиш, че не искаш да ме вижваш. Дори това, че те обичах адски много и ти го показвах винаги те караше да ми казваш, че не ме обичаш и ме мразиш, че обичаш друг. Почти те забравих, почти не те обичам, вече съм с друга, но болката стои, не тази, че съм те обичал, а тази, че ме унищожи бавно.
И ето, че сега ми пишеш всеки ден, че ме обичаш и ще ме обичаш цял живот, че съм твоето момче, че сънуваш мен вечер... и чакаш непрестанно да се видим. Но ако това се случи, дори и да ме боли, дори и да заплача, дори и да потъна в дън земя....ще ти кажа - извинявай, познаваме ли се?"
Добре-Днес на работа беше доста спокойно,имах и хубава вечер,а сега чакам една фр в нас ииии се чудя дали да направя пуканкии![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Толкова глупаво се чувствам, че си тъпкам цялото достойнство сама... И същевременно знам, че е от любов и ми става хубаво... И..и..и..не знам. :\
Ужасно тъжна съм ! Гледах филма "Незабравима" /A walk to remember/ ,а той е много тъжен и си поревах доста! Много тъжна история и особено края...![]()
![]()
![]()
Някакво странно ми е, мисля, че тази вечер ми е от сдухващите.![]()
Х-Мен 4 част беше интересен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Разсъних се,закусих,взех душче и след около час някъде ще излизам.Някакво весело ми е![]()
и сега си пия кафето. :P Искам бегонии. Искам тарантули. Искам да се науча да мятам ножове... Някакво жизнено ми е. XDПървоначално написано от Sh@d0w
Мяу!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
добре,но не ми се ходе на работаа![]()
![]()
времето е много убито...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Студено ми е
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Бахти как се подиграват с мен, нямам думи![]()
Боли ме главата....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
АААА!Отварям очи и първото нещо, което виждам е един ОГРОМЕН, черен, космат, дългокрак ПАЯК! Ужас! Ужас! Беше толкова близо до мен, не знам как си подтиснах гласните струни и не събудих с крясъци всичко спящо наоколо.
'Баси животното - по-голямо е от шепата ми!
Краси се обажда и първото нещо, с което започвам разговора е огромния ми гостенин на стената. Той слуша к'вото слуша и накрая започна да го гласи за супа! Идиот.
Няма никой покрай мен който да го махне. Аз няма да го пипта. Егати наказанието.
Пък трябва да излизам навън и ако се върна и него го няма там, просто ще се изселя от нас. Пф...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
^Напръскай го със нещо.![]()
Иначе съм супер.Сега излизам да се порадвам на последните дни свобода.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
на кеф
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
onestar, дай си паяка на Сиси..![]()
Аз съм добре. Много добре даже.
Обаче не е за вярване как за една седмица успявам да разхвърлям толкова. След час-два започвам отново да подреждам, чистя, мия и т.н. и т.н.
И спря да се върти за миг земята..
Епик уин на изпита...мисля.
Сега имам време да се напия, да свиря, да джиткам, да се шматкам насам-натам и да си търся работа, докато започне студентската година.![]()