- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Вчера късно се прибрах от 4 дневна SPA почивка в Банско с любимата. Изкарахме невероятно.
Някои хора просто много ме дразнят. Каквото съм искала да напиша тук, съм го написала, могат да си четат напълно спокойно, ама да ми се влиза в профила, няма никакъв смисъл.Пфф, сигурно е много далече от акъла.
![]()
Смених я, отначало мислех, че аз съм объркала нещо и изчаках малко, но се случва няколко пъти и така... Както и да е.![]()
Чакам го да идва с пицата, да ядем и да лягаме да спим. Преди час разбрах, че и той не е мигвал цяла нощ.
За това първо един здрав сън, после всичко останало...
И спря да се върти за миг земята..
Добре съм
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
хах, добре съм и заподозрях нещо интересно![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Струва ли си да се променям за един мъж ....![]()
![]()
Хем доволна,хем не.Явно съдба си е било,не знам.Не знам дали е хубаво,че се е преместила,или не..но ще видим.
За него не спирам да мисля,но..има малко време още,докато го срещна..нямам търпение да почваме вече..пф..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Добре мие. Само че ми липсва,дори да се видяхме днесискам нещо много яко и интересно да се случи
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Несравнимо щастлива, задоволена и на седмото небе.![]()
Тарантулата ми смени кожа!!!!!!!!!!!!!! По-късно ще постна снимка на кожата.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мързеливо ми е.![]()
5-ти ден от както не сме се виждали. Хич не ми харесва... липсва ми. Искам да го нагушкам. Трябва тази вечер да го отмъкна някак за малко. Пък и на него му е толкова трудно, чувства се толкова изморен, че... не знам какво е редно да направя.
Още малко...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пфф бясна съм, нищо не върви както трябва![]()
По темата,чувствам се
Оффтопик:Първоначално написано от SisiStrange