- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
използвана, унизена, изиграна, разкъсана, сдъвкана и изплюта...
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Супер добре!!
Този новият по Биология е на 26 ама пак не разбира от майтапикак може да ме изгони от час,защото казах на Н. да се хвърли от някъде,за да не ни мъчи....
![]()
![]()
След тази "кофа" шоколадов сладолед,ми е някво отмаляло,малко прекалих ама се изкефих на макс...![]()
Ака ми се. Сериозно. Отивам да акам.
Temet Nosce
벨야카
Щастливо,влюбено,замечтано ,ентусиазирано ми е.
Не съм мислил,че ще изпитвам толкова много неща наведнъж![]()
ми .. влюбена, как иначе
има най-невероятната усмивка, която съм виждала някогасамо искам да дойде утре .. после имаме почивни дни, мамка му
![]()
![]()
... а той е толкова хубав и миил
![]()
![]()
ох не знам ко да правяя .. ще стане подозрително и нахално , ако пак му пиша ... нали утре ще се видим..дано
оф, умирам
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ако не успея да гледам мача, сериозно ще се изнервя.
Welcome to the Jungle...
Въобще не се чувствам.
Ще чакам всички да си легнат и ще го ударя на един хубав рев..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Усещам, че им лазя по нервите, понеже съм в супер готино настроение напоследък и все съм ухилена, като прибавим и че всичките им опити за заяждане са неуспешни и приети с усмивка, съвсем се побъркват. А на мен ми е забавно.![]()
Почвам да си възвръщам формата и ми е свежарско някакво такова.
След малко мисля да изпия едно кафе и да сядам да чета, че имам мноого работа, а искам към 3-4 да съм приключила и да подремна, че да съм съвсем неадекватна утре и времето да мине бъързо.![]()
еееееееее тия от хот спот са тъпанари ... за какво не качват клиповете вече в интернет![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Тъжно ми е.. и в същото време едно безразлично...
Some people don't deserve to move for them even my middle finger!
Хахах забавно =))) и все още уморено естествено, след малко ще заминавам към леглото :Р
Изморено,влюбено ииии мн мн изморено.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ми влюбенко и малко нараненоии вчера направо се разтопих, като му видях усмивката .. ии, ии, съм най-глупавата глупачка на света, че да се садвам заради него, а после като му видях коментара и исках да го убия по 2789 различни начина, ама сега пак ми е в главата как ми с усмихва
![]()
баси у влюбеното лапи съм
и направо не мога да се съсредоточа в/у глупавия немски ии .. ох влюбенко съм
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Сънено,а като знам какъв ден предстои...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Леле колко много обичам такова хубаво дъждовно време!!!!![]()
![]()
![]()
В стаята ми има нов вид паяк. Мернах го за малко, но избяга прекалено бързо и не можах да го хвана в кутийка. Някакъв готин е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
дъжовно е, страхотно е навън ^^ само да не бях на даскало >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Пуши ми главата, как ще намеря евтина квартира.. Искам да се нанеса началото на октоврми неиздържам![]()
В есенна депресия съм,сериозно.
Някакво ми е носталогично,не ми се прави нищо. Оф.
Anyway, почивка четири дена! Йес.
Много зле...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от onestar
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!