- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Днес ми е много весело и много искам да изляза, за да видя приятеля си и да го гушкам много.![]()
Обземат ме съмнения за шизофренияВ един момент ми липсва, в друг ми иде да го оцеля с нещо. Обърнахме го на 'храни ме - обичам те!!!"
А даже не тръгнахме....
Що за извратен сериал е това
![]()
Кофти ми е, пак съм си сама.
Единствената ни напълно свободна нощ е в събота срещу неделя. Днес цял ден бяхме заедно и в последния момент, неговият уникален брат се сети, че имат работа за вършене и отпрашиха двамата.
Нищо, другата седмица няма да му позволя пак така да ми го вземе. Да си имаме уважението.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Станах преди около половин час. Здраво спане му ударих въобще. Още не мога да реша какво да правя със спорта.Схванах най-накрая тая простотия с кредитите и съм на мнение, че безсмислено усложняват нещата. Както и да е, да пиша ли спорт, да не пиша ли...
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Малко съм му ядосана, но пък за сметка на това той ще дойде да ме вземе![]()
Щастлива съм. Този човек ми помогна да разбера колко трябва да държа на себе си всъщност. Отвори ми очите много широко, за което му благодаря от все сърце. В онзи момент изпитах нещо, което не бях изпитвала от години...някой ми говореше с най-голямата искреност на света само за да ми каже колко много вижда в мен...и колко много трябва аз самата да виждам в себе си.
Истината е, че отдавна се чувствам зле. Като че по принцип живея в бутилка, от която като фонтан трябва да излизат възможностите и мечтите ми, но някой е сложил тапата и аз си мълча през цялото време. Това ТРЯБВА и ЩЕ се промени. Аз съм това, което съм и ако някой ме обича, ще ме обича точно поради тази причина. Ако не може да ме обича заради мен самата, значи се е объркал.
Щастлива съм. Да. И съм му безкрайно благодарна!!!
чакам да излезнем![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
depressed as always![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще го видя след броени часове! <3
Макар и да знам, че постъпи по най- путенския начин, все още ми трепва и то доста![]()
пълна с напразни надежди...
или да прави нещо по въпроса, или да ме остави .. не може така..
защото съм адски влюбена и не мога да се променя.. защо трябваше да го срещам ?! За да ми е гадно после ли ?! Не може така да си играе с мен , не мога да го понеса...
искам да заспя и да сънувам много хубави неща..само това ми остана ..
и надеждата де, напразна обаче..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Вече имам чувството, че нещо не ми е наред.
Заобиколена съм от негативни, изнервени, ядосани, нетърпеливи и бързащи хора. Случват ми се лоши, незаслужени и идиотски неща. Всички са недоволни, само на мен не ми пука. Не виждам смисъл да се ядосвам за неща, които вече са станали. Не виждам смисъл въобще да се тормозя с каквото и да било. А всички ме гледат лошо, защото аз винаги намирам смешното в техните драми и винаги мога да се пошегувам със сериозната ситуация. Толкова ли е лошо това?! Омръзна ми всички да ме гледат на криво, само защото се смея, докато те са готови едва ли не да се хвърлят в боя или да си изреват мъките.
И спря да се върти за миг земята..
Скучно ми е...
МНОГО МНОГО МНОГО ЯКО СЕ ЧУВСТВАМ
Имам нужда от гушкане.![]()
You are broken, I can fix you...
Влюбена съм в тая рокля![]()
Айде да минава по-бързо времето..
И толкова исках да дойде..мамка му!!! :С
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
мизерно.
можеше да е доста по-добре. уикенда беше адски скучен, нещо ми рухнаха плановете. хубаво е, че утре е понеделник. сутринта ще сме заедно със слънцето, а вечерта математика ще ме мъчи.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
"Златотърсачки нямат спирачки"...
Страаахотни обувки си набелязах, и очите, и сърцето ми останаха в тях, суупер много време докато ме накара да ги пробвам, после супер много време, докато ме убеди да ги купим и всичко щеше да е прекрасно, ако нямам толкова набито око и не им открих дефект. После и на другия чифт. И на следващия. И на по-следващия... Все нещо ми бъркаше в чувството за естетика и справедливост и накрая не си ги взех. ;\
Много съм глупава, честно. Да има желание да потроши толкова пари за мен и аз да не се възползвам. Мама не ме е учила на това.![]()
Тоя крак трябва да се метна да го прегледам, пак ме боли.
Иначе аааааааааадски ми се спи...но утре съм на работа чак от 1 ^^
Невярваща.
Заминал е без да ми каже... Боже, какво направих на това момче...