Здравейте.Има поне 10-20 човека,които познавам с регистрации,но реших аз да си направя собствена за това извинете ме ако е в неподходящия раздел.

Освен това,пиша на латиница и ще използвам онлайн кирилизатор после,за това извинявам се ако има много грешки.

С една група ще правим нискобюджетен филм.Техники и т.н имаме,всичко си е окей,дойде времето обаче в което ми трябва един "детайл" от филма,костюм и маска ( филма ще бъде трилър/мистерия/хорор ) .. Мислих доста,разгледах оферти в E-bay за Halloween маски,но те бяха прекалено натруфени,кървави и цветущи,като цяло доста неподходящи.

Може би филма V като Vendetta или тая хаkeреската група анонимните,маската е добра.Защото не е натруфена и е с непрестанна усмивка,доста зловеща .Но няма как да я ползвам,тъй като стана доста известна.

И така.Написах в google Scary masks или Scary costumes и т.н , но излизат доста натруфени гнусотии..

Също харесах и няколко костюма ( с роба ) ,които бяха с керамична маска,беше доста зловещо..

Ако ви се занимава и няма какво да правите може да погледнете и да постнете тук,да препоръчате нещо интересно,благодаря ви предварително.Просто харесате ли нещо,сложете го тук,пък каквото стане..

EDIT.
Не мога да пускам линкове за това ще ви дам пример.Michael Myers maskata , Hannibal Lecter , Friday the 13th i t.n ..Също така ако знаете някои творчески начин или нещо обикновено,което мога да използвам за маска и ще изглежда като за жанра ,може да споделите.

Още нещо.Аз НАПЪЛНО разбирам,че може би темата ще е по подходяща към Наука,култура и изкуство,НО тъй като това също е горе долу ОК се надявам темата да не ми бъде преместена,защото много малко хора разглеждат онзи раздел,а на мен ми трябва спешно и мисля че тук ще получа по-бърз и по-добър отговор.Благодаря.