- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Нашата намеса в еволюцията ви !
Без значение,че показвате нагло и обидно поведение към нас и нашата раса ще повдигна въпроса за вашият произход.
Има един въпрос,който бях задал на вас,но така и не получих някакъв по-различен отговор на него освен обичайните за вас обиди,нагло държание и никакъв конкретен отговор :
Защо неандерталецът изчезна изведнъж без катаклизми,болести,или други застрашаващи го фактори и на негово място веднага се появихте вие,Хомо Сапиенс- изключително сложноустроени,красиви,стр ойни, интелигентни,носещи кожи за телата си,строящи си къщи,правещи сложни оръдия,рисувайки,заравяйки починалите в земята и служещи си за първи път с реч човешки същества ?
И то с напълно различен ДНК код от на неандерталеца !
И по време на ледников период-крайно неподходящо време за еволюция,която при вас беше наистина изключително бавна !
Вие сте гости на тази планета !
Не сте от тази планета !
В същото време яростно крещите,че няма "извънземни" и сте само вие !
Тогава дайте обяснение на някои от фактите за египетските пирамиди,построени преди над 10 000 години:
1.Ако периметърът на пирамидата се раздели на 2 пъти височината се получава числото пи с точност до 15 цифра !
Шанса да е случайност е невъзможен.
Вашата раса го изчисли чак в 6-ти век и то до едва четвърта цифра !
2.Ако от Сфинкса се погледне Великата пирамида и пирамидата до нея в лятно слънцестоене,се вижда,че вашата звезда е точно между двете пирамиди.За да стане възможно това е било нужно да се знае деня на лятното слънцестоене,а единственият начин е да знаят дължината на годината-365,25 дни.
Това беше открито от вас много по-късно.
3.Погледнато от високо Великата пирамида се изравнява точно със Северният магнитен полюс.Учените ви още не знаят как е била построена пирамидата без компас !
Той беше изобретен от вас много по-късно.
4.Двата диагонала на пирамидата,ако се продължат извън нея се разпростират на североизток и северозапад,като обгръщат напълно делтата на Нил.
Нещо невъзможно за вас хората по това време.
Разтоянието е изключително голямо.
Диагоналите са свръхпрецизни.
Единственият начин е с летателен апарат,летящ високо,за да види къде е делтата на Нил и да се изчисли как да се изгради пирамидата !
Но да се върнем на темата за вас.
Както казах еволюцията при вас беше невероятно бавна.Едва след няколко милиона години се появяваше ваша нова раса.Разбира се отново груби примитивни зверове и нищо общо с появилият се изведнъж само няколко хиляди години след неандерталеца и изпреварил естествената си еволюция Хомо Сапиенс.
Вие нямаше да имате цивилизация !
Вие дори не трябва да имате сега цивилизация !
Питайте учените си-СПОРЕД ВСИЧКИ СЪБРАНИ ДО МОМЕНТА ДАННИ,ЧОВЕШКАТА РАСА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВСЕ ОЩЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯ !
НЕ СЪЩЕСТВУВА НИКАКВА ПРИЧИНА ДА БЪДЕТЕ ПО-ЦИВИЛИЗОВАНИ ОТ ПРИМИТИВНИТЕ ПЛЕМЕНА !
НИКАКВА ПРИЧИНА !
Да,"учените" ви промиват мозъци със глупавата и единствена възможна тезичка,че племената живеят така защото били изолирани !
ИЗОЛИРАНИ ОТ КАКВО ?
ТЕ СА ЖИВЕЕЛИ НА СЪЩАТА ПЛАНЕТА КАТО ВАС,В СЪЩАТА СРЕДА И УСЛОВИЯ !
Милиони години наред вие живяхте като убивахте животни,събирахте корени и диви растения.
НО НЕ Е ВАЖНО,ЧЕ ПЛЕМЕНАТА СА МНОГО ИЗОСТАНАЛИ ОТ ВАС !
НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ СПОРЕД ВСИЧКИ УЧЕНИ С НОРМАЛНИЯТ ХОД НА ЕВОЛЮЦИЯТА ВИ,ВИЕ СЕГА ЩЯХТЕ ДА СТЕ НА НИВОТО НА ПЛЕМЕНАТА !
ТРЯБВАЛО ВИ Е МИЛИОНИ ГОДИНИ ДА ПРЕМИНЕТЕ ОТ ПРОСТИ СЕЧИВА ДО МАЛКО ПО-СЛОЖНИ ОРЪДИЯ !
МИЛИОНИ ГОДИНИ !
А ЕТО,ЧЕ САМО СЛЕД НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ГОДИНИ ВИЕ ЛЕТИТЕ ДО ЛУНАТА !
Вашата цивилизация дойде внезапно.
Способностите на Хомо Сапиенс за първи път да се облича,рисува,строи къщи,погребва починалите си,да използва реч,а само след няколко хиляди години да пътува до Луната,разкриват само едно-внезапна поява на високоразвита цивилизация,която прекъсва естествената,бавна,мъчител на и продължаваща милиони години еволюция на вашият род.
ОСТАВЕТЕ МЕН !
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ПОНЕ МАЛКО !
НАДСКОЧЕТЕ ЕГОТО СИ ДА ГЛЕДАТЕ НА МЕН С НАСМЕШКА И ВИЖТЕ ФАКТИТЕ !
Еби се в гъза, трол.
![]()
Чудя се същото нещо както за командо.. защо ти е да тролваш вече толкова време, да се занимаваш да пишеш толкова дълги постове, представяйки се за извънземно?! Нямаш ли си какво да правиш или наистина си вярваш?
Няма смисъл да си хабиш времето, никой няма да повярва, не само защото единственото ти доказателство са няколко размазани снимки и едно видео със светлини в небето, а защото дори като идея е тъпо, и ако тръгнеш да си измисляш нещо, може да е доста по-достоверно.
Ето,отново нищо !
Пак приказвате,че не съм извънземен,че това са глупости,бла,бла,бла,бла,бл ...
...И нищо конкретно по темата както винаги !
ТОВА,ЧЕ ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА КАЖЕТЕ НИЩО,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ СИ ИЗМИСЛЯМ !!!
ЩОМ МИСЛИТЕ,ЧЕ ПИША ГЛУПОСТИ,ОБОРЕТЕ МЕ С ФАКТИ ПО ТЕМАТА !!!
ВИЕ НАИСТИНА ЛИ СТЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ?????Първоначално написано от Anja
ТЕМАТА НЕ Е ДАЛИ АЗ СЪМ ИЗВЪНЗЕМЕН,ИЛИ НЕ !!!!!
Ох, човек , не , наистина, поне прехраната да си изкарваше с това.
Направо си е.. жалко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз пък ти вярвам!Сериозна съм!Първоначално написано от ANNUNAK
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Не съм тръгнал да се боря,за да ми вярвате !
Аз знам,че още от самото начало никой не ми вярва.
И това е напълно нормално.
НО ПАК КАЗВАМ:
ТЕМАТА НЕ Е ДАЛИ МИ ВЯРВАТЕ,ЧЕ АЗ СЪМ ИЗВЪНЗЕМЕН ,ИЛИ НЕ !
ВИЖДАМ БЕЗСИЛИЕТО ВИ,ИЗРАЗЯВАЙКИ ГО ЧРЕЗ ОБИДНИ И ПОДИГРАВАТЕЛНИ ИЗРАЗНИ СРЕДСТВА КЪМ МЕН.
Моля по темата !
Добре,айде по темата,г-н НЛО.
Ок,бях чел,че имало хомо сапиенс преди неандерталците да изче3нат.
Което чакай малко-значи са били заедно.
Значи излиза,че това са съвсем друг вид човекоподобни.
Което означава,че едното е следвало еволюцията и да прав си,че е милиони години бавна,а другото същество е по-напреднало,ама що,щом не се вписва в еволюцията защо даже и го има като неандерталеца не е еволюирал още,за да стигне до хомо сапиенс а пък хомо сапиенс вече го е имало ахахахахах баси.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Каква чест едно извънземно да пише на кирилица![]()
Разбрах скритата тайна в поста ти
ПАЗЕТЕ ПЛЕМЕТАТА И ТЕ СА ХОРА И ЗАСЛУЖАВАТ ДА ЖИВЕЯТ
Always wanna play but never wanna loose
LOL! Голяма глупост. Тук ме изгуби като читател, както казва един съфорумец.Първоначално написано от ANNUNAK
Радвам се, че се мислиш за компетентен, ама още от 11-12-тия ред се разбира, че не си. Може и да успееш да заблудиш и да комплексираш 13-годишните глуповати създания от форума, ама не всички сме такива.
Точно промените в средата подтикват еволюцията.
Все още се чудя на епичния ти фейл.![]()
TheShoah
Докога ще бъда свидетел на нищожните ви и жалки опитчета ?Първоначално написано от TheShoah
Къде видя да пиша,че не можеш да еволюираш по време на промени,или ледников период ?
Чети по-добре !
"Крайно неподходящ период",а не "Невъзможна еволюция" !
И не можем да говорим за еволюция през ледников период,а за ОЦЕЛЯВАНЕ !
Ти разлика правиш ли?
При оскъдната храна,лошите и сурови условия как човекоподобните ще еволюират толкова бързо по време на ледниковият период,при положение,че им трябват милиони години,за почти нищожна промяна ?
Говорим за оцеляване.
При студа и глада на човекоподобните не им израства веднага дебела кожа под сантиметри дебел слой животинска мазнина,а отиват и просто се крият на завет в пещерите.Като лягат се завиват с животински кожи,за да им е по-топло.Нищо повече.Оцеляват в средата с възможностите,които имат,а не търпят еволюция !
Еволюция е направа и използване на оръжия и оръдия на труда,палене на огън,рисуването по пещерите,погребването на близките в земята,правенето на гроб и украсата му,нарастването на мозъка,изграждане на социални структури и все по-сложни и гъвкави модели на мислене,изправяне на 2 крака и използването на реч за комуникация.
А един от най-важните фактори-храната ?
При сурови условия и бедна храна каква еволюция би настъпила в човекоподобните ?
Как с малко и бедна храна ще нарасне мозъка им,а оттам и възможностите им ?
Защо мислиш,че мозъка на хомо сапиенс нараства до 1400 см^3 ?
В пъти повече от на другите човекоподобни !
Защото прави промяна в храненето си.
Докато другите се хранят с листа и треви и скачат по дърветата,хомо сапиенс вече ходи на лов,изгражда ловни стратегии,използва саморъчно направени оръжия,убива животни и яде от богатото им хранително месо.
Не хранете трола, хранете мен бе.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не, раздела живее, защото все още има хора които да го хранят![]()
Както и командото , както заключихме, са един същ.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А ти няма ли да напишеш нещо по темата?Първоначално написано от Anja
А ти НомНомНом,не си вади глупави заключения !
Не съм Коммандо1,фанатикът на тема библии и Бог.
Той е същият като вас !
Ако го питам от коя галактика и планета е дошъл вашият Бог тук на тази планета,за да ви създаде,той ще ми отговори,че Бог е доброта,надежда,щастие,топ ина,а може би и светлина (може би инфрачервена,или ултравиолетова).
Ама какво обсъждам лишените от всякаква логика абсурдни изказвания на човек,мислещ,че вашият Бог създал всичко-планети,галактики,че и Вселената?
Вашият Бог явно ще има огромни възможности !
Точно това го питах аз,а Коммандо1 нищо не ми отговори.
Питах ви преди време и да ми обясните защо расата ви е единствената безсмъртна раса и пак не получих отговор.
Sorry za latinicata,iskam da mi otgovorish neshto.Ti mislish che si izvunzemen taka li ?
НЕ,НЕ СЕ МИСЛЯ ЗА ИЗВЪНЗЕМЕН !!Първоначално написано от cinematography
А ти откъде идваш ?
Откъде дойде на тази планета ?
От коя галактика и планета ?
Огледай се-животните са на тази планета стотици милиони години преди вас !
И изведнъж идвате вие !
Или и ти си мислиш,че си еволюирала маймуна ?
Не ви ли минава поне за миг мисълта ,че самите вие може да не сте от тази планета,а да сте внесени от някъде другаде?
Психопате, честно, не ти ли писна![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...