.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    Комедия/Драма Точно заради това няма да го гледам. Как може един филм да е и комедия, и драма? Две напълно противоположни неща. Като видя такъв филм директно го отписвам.
    ще ти дам един филм за пример : http://www.zamunda.net/details.php?id=127920&hit=1

в началото ме уби от смях, не можех дъх да си поема, а в края ме натъжи супер много.. има филми, които съчетават комедия и драма и крайният резултат е страхотен

Мега фен Аватара на Colouring
    Гледах го.Да,носи послание и става за убиване на време,но не е нещо кой знае какво.Лично аз не си падам по такива фатасмагории.

Да и на мен ми хареса, има поука, ако правеха повече такива филми, хем е забавно, хем има смисъл във всичките фантасмагории

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ще го гледам като ида в момчето ми И без това снощи му казах да го дръпне

Голям фен Аватара на reperw
    Радвам се .че е харесал на доста хора

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Жесток филм!

Супер фен Аватара на Shines
    Като го гледах още през 2006-та година като излезна, в началото ми беше смешен нали комедия, но в края като ме хвана, и ми стана мъчно и заплаках, какво да се прави по-емоционален съм, нищо, че съм момче . Кара да се замислиш много, може да се каже, че е е един от силните филми на Сандлър.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Shines
    Като го гледах още през 2006-та година като излезна, в началото ми беше смешен нали комедия, но в края като ме хвана, и ми стана мъчно и заплаках, какво да се прави по-емоционален съм, нищо, че съм момче . Кара да се замислиш много, може да се каже, че е е един от силните филми на Сандлър.
    \/
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

днес от 13:00 има някъв филм по БТВ пак комедия/драма ще видим дали струва : )

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    Комедия/Драма Точно заради това няма да го гледам. Как може един филм да е и комедия, и драма? Две напълно противоположни неща. Като видя такъв филм директно го отписвам.
    Защо мислиш така? (всеки си има различен вкус),но когато един филм е и драма и комедия,то тогава е много хубав
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Много хубав филм наистина.. в началото си помислих,че ще е някаква боза,но бих казала че от доста време не съм плакала така на филм

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    на мен ми хареса
    когато главния герой ''умря'' си казах: и кво?? тоя сега умря?? (винаги си казвам така, защото мразя главните герой да умират)
    след това като видях, че не е умрял се зарадвах и ми хареса как постъпи накрая
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Хубав е, но не е абсолютно нищо особено. Интересна идея, лека тъжен става накрая, но нищо кой знае какво.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

И при мен стана същото (момиче съм ) на мен ми стана най-тъжно това за бащата където беше умрял и той се върна в последния миг където го е видял
    Точно този филм ме накара да се замисля за нещата който имам и колко големи са те,не говоря за компа или принтера ;дд а за роднините ми и обичта.Междудругото това ,че си момче няма НИКАКВО значение,дано не си от онези мъжките "кифли"
    Браво на авторА темата ми харесва въпреки ,че не е кой знае какво

Цитирай Първоначално написано от BreakingDawn
    И при мен стана същото (момиче съм ) на мен ми стана най-тъжно това за бащата където беше умрял и той се върна в последния миг където го е видял
    Точно този филм ме накара да се замисля за нещата който имам и колко големи са те,не говоря за компа или принтера ;дд а за роднините ми и обичта.Междудругото това ,че си момче няма НИКАКВО значение,дано не си от онези мъжките "кифли"
    Браво на авторката темата ми харесва въпреки ,че не е кой знае какво

ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ .... момче съм

опа..съжалявам

Всичко, което имаш трябва да се оценява и трябва да му обръщаш внимание не по-малко от другите неща

Цитирай Първоначално написано от BreakingDawn
    опа..съжалявам
    няма нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си