- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- "Щрак" Един филм който ме накара...
ще ти дам един филм за пример : http://www.zamunda.net/details.php?id=127920&hit=1Първоначално написано от TheBeatles
в началото ме уби от смях, не можех дъх да си поема, а в края ме натъжи супер много.. има филми, които съчетават комедия и драма и крайният резултат е страхотен![]()
Гледах го.Да,носи послание и става за убиване на време,но не е нещо кой знае какво.Лично аз не си падам по такива фатасмагории.
Да и на мен ми хареса, има поука, ако правеха повече такива филми, хем е забавно, хем има смисъл във всичките фантасмагории
Като го гледах още през 2006-та година като излезна, в началото ми беше смешен нали комедия, но в края като ме хвана, и ми стана мъчно и заплаках, какво да се прави по-емоционален съм, нищо, че съм момче. Кара да се замислиш много, може да се каже, че е е един от силните филми на Сандлър.
\Първоначално написано от Shines
/
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Защо мислиш така?Първоначално написано от TheBeatles
(всеки си има различен вкус),но когато един филм е и драма и комедия,то тогава е много хубав
![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
на мен ми хареса![]()
когато главния герой ''умря'' си казах: и кво?? тоя сега умря?? (винаги си казвам така, защото мразя главните герой да умират)
след това като видях, че не е умрял се зарадвах и ми хареса как постъпи накрая![]()
![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Хубав е, но не е абсолютно нищо особено. Интересна идея, лека тъжен става накрая, но нищо кой знае какво.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И при мен стана същото (момиче съмПървоначално написано от Shines
) на мен ми стана най-тъжно това за бащата където беше умрял и той се върна в последния миг където го е видял
Точно този филм ме накара да се замисля за нещата който имам и колко големи са те,не говоря за компа или принтера ;дд а за роднините ми и обичта.Междудругото това ,че си момче няма НИКАКВО значение,дано не си от онези мъжките "кифли"![]()
![]()
Браво на авторА темата ми харесва въпреки ,че не е кой знае какво![]()
Всичко, което имаш трябва да се оценява и трябва да му обръщаш внимание не по-малко от другите неща![]()