.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Нужда от съвет..

Предварително се извинявам за допуснатите правописни и пунктуационни грешки. От бързане е ..

Към темата: Така всички е свързано с брат ми. Преди близо седмица ме уведоми, че очаква своето 2ро дете. Искренно много се зарадвах! От голямото щастие допуснах грешка да споделя във фейсбук следното : " Отново ще ставам леля! " При което започнаха всякакви кометари от рода стига толкова деца, кажи на брат ти да престане да се ебе и всякакви подобни! След което, незнам кой, но някой е влезнал в моя личен профил и е започнал да пише от мое име неща от рода на : " вече имам 3 п;еменника неискам още " и тем подобни. Като се има в предвид, че аз имам само 1 племенник! Както и да е ... Жената на брат ми го е прочела преди да успея да го изтрия и от там се започнаха семейни скандали, до където се стигна до думите на брат ми : " аз нямам сестра, не ме занимавайте с нея повече, неискам да я виждам нито да я чувам ! " Които ме нараниха много! Тъй като брат ми е члена в семейството, който целя, уважавам и обичам най - много. Та към проблема : Немога да обедя брат ми в невинността си ! Няма как да докажа, че някой друг е влезнал и го е написал тъй като човек да пише такива неща от чужд профил е рядко срещано ! По никакъф начин немога да го убедя! Искам съвет как мога да му върна доверието в себе си ?! Моля за помощ! Благодаря предварително !
    Знаеш, че си влюбен, когато не можеш да заспиш, защото знаеш, че реалността най - сетне е по - хубава от сънищата ти ! <3

Повече от фен
    Град
    Русе
    Голямо мазало е станало. Аз точно за да не стават такива случки не използвам фейсбук. Сега недей го занимава, след време пак пробвай да говориш с него.

Re: Нужда от съвет..

Цитирай Първоначално написано от effikaa
    Предварително се извинявам за допуснатите правописни и пунктуационни грешки. От бързане е ..

Към темата: Така всички е свързано с брат ми. Преди близо седмица ме уведоми, че очаква своето 2ро дете. Искренно много се зарадвах! От голямото щастие допуснах грешка да споделя във фейсбук следното : " Отново ще ставам леля! " При което започнаха всякакви кометари от рода стига толкова деца, кажи на брат ти да престане да се е** и всякакви подобни! След което, незнам кой, но някой е влезнал в моя личен профил и е започнал да пише от мое име неща от рода на : " вече имам 3 п;еменника неискам още " и тем подобни. Като се има в предвид, че аз имам само 1 племенник! Както и да е ... Жената на брат ми го е прочела преди да успея да го изтрия и от там се започнаха семейни скандали, до където се стигна до думите на брат ми : " аз нямам сестра, не ме занимавайте с нея повече, неискам да я виждам нито да я чувам ! " Които ме нараниха много! Тъй като брат ми е члена в семейството, който целя, уважавам и обичам най - много. Та към проблема : Немога да обедя брат ми в невинността си ! Няма как да докажа, че някой друг е влезнал и го е написал тъй като човек да пише такива неща от чужд профил е рядко срещано ! По никакъф начин немога да го убедя! Искам съвет как мога да му върна доверието в себе си ?! Моля за помощ! Благодаря предварително !

не е така,даже аз живея в испания и тука хората казват:че в фейсбука всеки може да флезне,тази страница е много гадна.виш ти му кажи истината,но не се клей в нищо тъи като е грях.
    а пък той ако иска, да ти вярва,ти бъди честна и откровенна,аhttp://www.teenproblem.net/forumпък той , някой ден ще се сети за теб,и за думите ти.

дано да съм ти помогнала,късмет мила.

Благодаря ви много! Опитах се говорих с него обясних му цялата истина, но неиска да ме чуе, преди 2 дни реших да отмине малко време за да се успокои и после отново ще опитам да говоря с него и от там нататък всичко си е негово решение! Лошото е, че жена му е доста особен характер, не говори с мен, спря връзка и с родителите ни, защото били мой родители и не искала да общува с тях, и той я слуша дословно. От там се притеснявам, че тя няма да му позволи да ми прости, за нещо, за което не съм виновна ..
    Знаеш, че си влюбен, когато не можеш да заспиш, защото знаеш, че реалността най - сетне е по - хубава от сънищата ти ! <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ей заради това съм на мнение, че това, което става вкъщи, си остава там- не на страницата във ФБ!
    Отделно, че не е трябвало да избързваш да се хвалиш- когато раждането е факт, тогава съм съгласна. Ама така- вълната на гърба на овцата, а ти плетеш терлици вече.
    Ситуацията е заплетена, не мога да ти дам съвет. Плюс това историята не ми звучи правдоподобно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ех,хората вярват повече на нещата,който пишем в фейсбук,отколкото на това,което им казваме лично..
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Много кофти ситуация. Голяма грешка си допуснала като си писала във фейсбук. Когато мама беше бременна изрично ми каза да не се хваля на никой, още по-малко пък в сайтовете. Винаги може да се случи нещо лошо, сещате се *чукане на дърво*. Съвет не мога и аз да ти дам.

Опитала си да говориш,но не те слуша.Според мене си живей живота,изчакай няколко дни да се поуспокои и ще дойде да ти се извини.Няма да ти се сърди цял живот за нещо,дето не си виновна.

Супер фен Аватара на cookie_master
    изчакай малко и след няколко дена говори с него
    сигурна съм,че ако си искрена и му обясниш ситуацията,ще те разбере
    айде успех и внимавай какво пишеш във фб
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Да,най–добре ще е да изчакаш.Дано да проработи! И още нещо: Най–добре си смени паролата,ако не си го направила!
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Изчакай малко да поутихнат нещата. Нормално е да ти е изнервен,постави се на неговото място. С друго ние няма как да помогнем.
    Успех,дано всичко се оправи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си