- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да му доставя това удоволствие
Много искам да задоволя сексуалните желания на моя приятел.. Заедно сме от около 5 години секса е перфектен само че тои много искаше да пробваме анално.. опитахме 2 3 пъти 5 даже може би .. става обаче мен много ме боли .. бих искала да ми кажете нормално ли е това и да ми препоръчате някви кремчета ли там кво се слага незнам слушала съм че от аптеката имало някви мазила и не те боляло .. искам да му доставя това удоволствие на човека щото мисля че го е заслужил а и аз самата го искам.....
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Първите пъти анално боли неизбежно. Ползвайте лубрикант. Можеш и да подпийваш мъничко алкохол за затъпяване на болката, но не очаквай до 10я път мин. да стане хубаво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не всички дупки по тялото са предназначени за това.
Иначе има лубриканти,отиди до някой сексшоп и попитай.
Лубрикант се казва-има и в аптеките, и в секс шоповете, има и такива с лидокаин в тях, които малко намаляват болката.
За анален секс наистина е важно да си влажна, за да влезе по-гладко, да си възбудена на макс, да си отпусната и да не мислиш за болката...успех![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Имам същия проблем. И знаеш ли какво, размера тук наистина има значение. А мен страшно, ама страшно много ме боли. С какво ли не сме пробвали. Лубриканти всякъкви. Единия даже беше с нещо, което те прави леко безчувствена, но и това не помогна. Още не съм открила каква точно е тайната за приятен и безболезнен анален секс.
Дълга любовна игра, взаимно доверие, вкарване на пръст/и, овлажняване, удоволствие... според мен това е важно, липсва ли нещо, секса ще е кофти...
п.п. не очаквай да се надупиш и той да го вкара, това просто няма как да стане...
Нормално е първите няколко пъти да боли. Няма да се повтарям с другите. Само ще добавя,че той трябва да е много внимателен. И препоръчително е да си правиш клизма преди аналния секс.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако трябва да съм точна, първият път не ме боля, но вторият пък ме боля,третият отново не ме боля... мисълта ми е че просто пролема не е в кремчетата, а в главата ти. Когато съм се отпуснала не ме боли изобщо. Това е идеята![]()
~девойче съм~
Аз също много искам да пробвам, но ме е страх от болката и някакси не мога да го преоделя т'ва чувство..
ВАЗЕЛИН му е майкатаИначе евала ти правя, приятеля ти има късмет !
![]()
И то ГОЛЯМ!!!Първоначално написано от bgbeast
![]()
![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3